Stardew Valley ontmoet Starfield in dit nieuwe, ontspannende overlevingsspel

Stardew Valley ontmoet Starfield in dit nieuwe, ontspannende overlevingsspel

Honingraat: de wereld daarbuiten Het is een van mijn games geworden waar ik het meest naar uitkijk, en ik heb er pas onlangs over gehoord. Als je Frozen Way kent, een indie-ontwikkelaar die bekend staat om hun werk aan House Flipper, dan weet je hoe comfortabel alles wat ze aanraken voelt. De nieuwe survivalgame is daarop geen uitzondering, met een gezonde Stardew Valley-achtige sfeer vermengd met de sci-fi-sfeer van Starfield.

Ik had nooit gedacht dat ik deze twee spellen zou vergelijken, maar Honeycomb liet me het doen. Dit overlevingsspel is uniek, omdat het anders is dan alle andere genrespellen zoals Rust. The Frozen Way vormt het toneel voor Honeycomb op een buitenaardse bioomrijke planeet genaamd Sota7, waar je kunt bio-engineeren, knutselen, verkennen, experimenteren en verzamelen.

Als het woord ‘bio-ingenieur’ uw aandacht trok, hoeft u zich geen zorgen te maken: het trok ook mijn aandacht. Je kunt dieren en planten kruisen in Honeycomb, terwijl je experimenteert om geheel nieuwe soorten te creëren. Het is niet zoals Starfield, waar je gewoon de planeet scant op leven en verder gaat. In plaats daarvan kun je planten en dieren combineren zoals je wilt.

Ik heb dit soort functies in geen enkel ander sandbox- of overlevingsspel dat ik heb gespeeld gezien, behalve in volledig DNA-gerichte spellen zoals Niche. Je zult ook een laboratorium moeten opzetten om al dit onderzoek te doen, wat een van de gebieden van het spel is die het meest lijkt op Stardew. Je laboratorium kan worden gebruikt als basis in de game en je kunt het naar wens aanpassen en een sci-fi-touch geven.

READ  Ship Of Fools is officieel uitgebracht op pc en consoles

Als iemand die veel modificaties voor boerderijaanpassingen heeft gedaan in Stardew, kijk ik hier naar uit buiten de bio-engineering. Ik geloof in de Frozen Way als het gaat om het bouwen van de kern, sinds House Flipper en de DLC geweldig zijn. Jammer dat ik pas weet hoe ik de nieuwe game van de ontwikkelaar in elkaar moet zetten als deze arriveert 2024. Voor nu kunnen we een verlanglijstje op de honingraat zetten stoom Om op de hoogte te blijven van updates voor ontwikkelaars.

Terwijl je wacht tot Honeycomb uitkomt, kun je een paar van onze andere favoriete games bekijken, zoals Stardew Valley. Misschien vindt u uw ervaring gewoon ontspannend. Je kunt ook door een paar creatieve sandbox-games bladeren om te proeven van dezelfde vrijheid die je kunt zien bij Honeycomb.

Als u op zoek bent naar meer videogamegerelateerde inhoud, kunt u ons volgen op Google Nieuws voor dagelijks nieuws, handleidingen en recensies over pc-gaming.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *