Starfield heeft een officieel bomberjack en het is niet van deze wereld

Starfield heeft een officieel bomberjack en het is niet van deze wereld

sterrenveld Het is bijna zover, wat betekent dat de nieuwe RPG van Bethesda eindelijk Skyrim of zelfs Fallout uit de The Elder Scrolls-serie zou kunnen overtreffen. Nu de releasedatum van Starfield nog steeds snel nadert, hebben de ontwikkelaars samengewerkt met een merchandise-bedrijf om een ​​aantal mooie nieuwe producten voor de komende game te maken. Je kunt nu je Starfield-bomberjack dragen, dat doet denken aan een NASA-uniform.

Er is geen betere manier om je voor te bereiden op de releasedatum van Starfield dan met de officiële game zelf. Deze 100% polyester hoodie is compleet met geborduurde details op de rug, patches, vlieglabel, contrasterende manchetten en zwaartekrachtgolfvoering en is de perfecte manier om te pronken met je liefde voor Constellation. De kleur is koel marineblauw, perfect beschreven als “Constellation Blue” door Insert Coin, een door videogames geïnspireerd kledingbedrijf.

Persoonlijk ben ik dol op de kleine regenboog-ruimtearm-badge en het insigne op de voorkant dat aangeeft dat je lid bent van de cockpitbemanning. Als jij dat ook doet, is het bomberjack het Nu beschikbaar voor pre-order Het zal je kosten $ 84,66 / £ 79,99. Aangezien het een pre-order is, kun je de hoes verwachten Verzenden midden tot eind september. Als u geïnteresseerd bent om het vooraf te bestellen, kunt u dit doen op de officiële Insert Coin website.

Nu de Starfield Early Access-release voor de deur staat, is het verfrissend om wat leuke merchandise met ruimtethema te zien. Als je er zeker van wilt zijn dat je Starfield zo snel mogelijk kunt spelen, kun je Game Pass op pc krijgen. Met Game Pass kun je Bethesda RPG spelen op de eerste dag van de lancering.

READ  HPU baseball clinching-serie met een krappe 8-7 overwinning

Ik moet beschamend toegeven dat ik dit zelfmoordvest zelf vasthoud en draag samen met mijn oude officiële Talos-amulet. Als er één ding is waar wij RPG-fans heel goed in zijn, dan is het zeker het verzamelen van goederen. Wie wil er nou de ruimte verkennen in het spel als ze dat in het echt ook niet kunnen doen?

Als je dit nog niet hebt gedaan, zorg er dan voor dat je pc klaar is om op te starten met deze korte lijst met Starfield-systeemvereisten. Hoewel een goede Starfield-wiki een nuttige bron van informatie kan zijn, doet onze nieuwe Starfield-database er alles aan om u dagelijks nieuws, doorzoekbare databanken en zelfs interactieve tools te bieden.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *