Steelers-veiligheid Minkah Fitzpatrick was zondag uitgeschakeld tegen de Cleveland Browns met een hamstringblessure

Steelers-veiligheid Minkah Fitzpatrick was zondag uitgeschakeld tegen de Cleveland Browns met een hamstringblessure

PITTSBURGH (KDKA) – Pittsburgh Steelers-veiligheid Minkah Fitzpatrick is uitgesloten van de wedstrijd van zondag tegen de Cleveland Browns met een hamstringblessure.

Fitzpatrick, wiens vertrek vrijdag door het team werd aangekondigd, zal vanwege de blessure zijn derde wedstrijd op rij missen. Hij heeft niet meer geoefend sinds hij in week 8 tegen de Jacksonville Jaguars zijn hamstringblessure opliep.

Nu zal Damontae Kazee zijn derde start op rij maken als opvolger van Fitzpatrick, die onlangs werd verkozen tot beste veiligheid in de competitie.

De Steelers moeten het zondag ook zonder safety Keanu Neal stellen vanwege een ribblessure. Dit seizoen begon hij aan acht wedstrijden. Trenton Thompson zal naar verwachting Neal in de basisopstelling vervangen. Thompson werd vorige week uit de oefenploeg gehaald en is nog niet aan een NFL-wedstrijd begonnen.

Defensieve lijnwachter Montravius ​​Adams zal zondag ook moeten missen met een enkelblessure. Rookie Keanu Benton zal naar verwachting meer tijd in zijn plaats krijgen.

Strak einde Pat Freiermuth is twijfelachtig voor de wedstrijd van zondag. Deze week keerde hij terug naar de training, inclusief de volledige training op donderdag en vrijdag. Freiermuth staat op de reservelijst sinds hij in oktober een hamstringblessure opliep. Hij miste de laatste vijf wedstrijden van het team.

De wedstrijd van zondag tussen Pittsburgh en Cleveland heeft ernstige gevolgen voor de play-offs. Beide teams bevinden zich midden in de play-offrace en op zeer korte afstand van een divisietitel.

De Steelers staan ​​zondag om 13.00 uur tegenover de Browns en je kunt de wedstrijd bekijken op KDKA-TV.

READ  Bouw goedkoop het ultieme pc-gamingpakket

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *