Sterf bij daglicht om de cosmetica van het ‘overlevende masker’ op de huid te controleren na in-game intimidatie

Afbeelding: interactief gedrag

Stierf op klaarlichte dag Ontwikkelaar Behaviour Interactive heeft aangekondigd dat een aanstaande update van de game de mogelijkheid voor Leatherface-spelers zal verwijderen om het gezicht van hun slachtofferpersonage te dragen, na rapporten van spelers over gerichte raciale intimidatie.

De game – een asymmetrische horrortitel waarin de personages van “Survivors” het opnemen tegen enkele van de meest beruchte seriemoordenaars van Hollywood – bevat Leatherface (ook bekend als “The Cannibal”) van Texas Chainsaw Massacre. Net als zijn tegenhanger in de film, kan Leatherface de huid van zijn slachtoffers ‘dragen’, en het is deze functie die problemen heeft veroorzaakt.

Een van de overgebleven personages van het spel, Claudette Morell, is een zwarte vrouw, en Dead by Daylight-spelers melden dat dit specifieke masker wordt gebruikt om hen te pesten. (U kunt zien dat dit probleem wordt besproken op deze video, wat sommige kijkers vervelend en hard kunnen vinden.)

in een Laatste ontwikkelaarsupdateBehaviour Interactive legde de redenen voor het verwijderen van de optie uit:

Voor degenen die het misschien niet weten, Cannibal kan de gezichten van de oorspronkelijke vier overlevenden ontgrendelen door ze 25 keer op te offeren.

Leden van de gemeenschap hebben hun ervaringen gedeeld met mensen die zich op hen richten en hen lastigvallen terwijl ze sommige van deze maskers gebruiken. Deze berichten waren ontmoedigend en we veroordelen dit gedrag volledig. We voelen ons ongemakkelijk bij het hebben van deze maskers in het spel wanneer ze worden gebruikt als een middel om haat te verspreiden. Daarom verwijderen we ontgrendelbare gezichten uit The Cannibal in dit komende hoofdstuk halverwege het hoofdstuk.

Iedereen die The Cannibal via de Mid-Chapter Update heeft gespeeld, krijgt 6000 iriserende scherven om hun verwijdering goed te maken.

We tolereren geen haatdragende activiteiten en zullen alle noodzakelijke stappen blijven nemen om de gemeenschap te beschermen.

READ  Ubisoft meldt zich online af voor oudere games, waardoor ook je DLC verdwijnt

More from Madison Garrett
Austin East-voetballers tonen vriendelijkheid na noodgeval tijdens thuiskomst
Knoxville, Tenn (Watt) – Leden van de gemeenschap en ouders van Northview...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *