Strayed Lights schittert op Xbox met een explosie van kleur in april

Strayed Lights is een actie-avontuur tussen licht en donker van Embers, dat naar Xbox Series X | komt S en Xbox One in april. Bekijk de kleurrijke speelshow.

Als je een fan bent van de beste avonturengames op Xbox, wil je misschien eens kijken naar Strayed Lights, de eerste titel van Embers, wanneer deze op 25 april wordt gelanceerd voor Xbox Series X | S en Xbox One. Enorme kleuraccenten, uitdagende gevechten en een meditatieve soundtrack lijken allemaal op te vallen in deze actievolle game.

Aankondiging van de releasedatum van Stray Lights

De dwalende lichten laten ons een onevenwichtig wezen van licht en donker belichamen, dat zich een weg baant door een verwoeste wereld om zijn innerlijke demonen te overwinnen en iets te bereiken dat het ontwaken wordt genoemd. De weg zal zwaar zijn, vol gevechtsuitdagingen die ons zullen dwingen om te grijpen, toe te slaan en de prachtige kunst van het botsen onder de knie te krijgen via intuïtieve besturing. Door te schakelen tussen de oranje en blauwe bestaanstoestanden, heb je de kans om de energie van je tegenstanders te absorberen en zo verwoestende aanvallen los te laten om ze neer te halen. Ons vergezellen in onze nobele zoektocht om het kleurrijke wezen te helpen, zal een klein lichtpuntje zijn, dat zal proberen de zielen van onze vijanden te kalmeren, die tegen hun eigen innerlijke demonen vechten – en vermoedelijk aan het verliezen zijn.

“Strayed Lights wordt een onvergetelijke ervaring voor avontuurlijke fans van alle leeftijden wanneer het binnen een paar weken wordt uitgebracht op de modernste spelplatforms”, zegt Alexandre Aramon, medeoprichter en creatief directeur van Ember. “Van een vechtsysteem dat is ontworpen om gemakkelijk te leren maar moeilijk te beheersen te zijn tot een complexe wereld gebaseerd op emoties waar iedereen een band mee kan voelen, we hebben ons hart en ziel in onze eerste game gestoken. We zijn allemaal ongelooflijk trots op het resultaat en kan niet wachten om het binnenkort met de wereld te delen.”

READ  The Sinking City is nu beschikbaar voor Xbox Series X, uitgegeven door Frogwares

Strayed Lights komt op 25 april naar Xbox. Ga jij mee in dit kleurrijke avontuur? Laat hieronder een reactie achter en laat het ons weten!

Written By
More from Vanessa Hale
Fanaris Tactics komt naar Switch, Xbox One en Xbox Series X | S.
Chorus Worldwide en Toge Productions hebben de tactische RPG aangekondigd Fanaris-tactiek Komt...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *