Street View met gesplitst scherm komt eindelijk aan op Google Maps voor Android-apparaten [APK Download]

Als ik in het verleden Street View moest gebruiken, probeerde ik meestal op het bureaublad te springen. Hoewel de Street View-functionaliteit in Google Maps op Android succesvol is, is het gebruik ervan vaak verwarrend, simpelweg omdat ik mijn bestemming niet kon zien. Google heeft eindelijk een modus voor gesplitste weergave toegevoegd voor Street View op Android, waardoor de functie een stuk eenvoudiger te gebruiken is.

Om de gesplitste schermweergave te gebruiken, klikt u gewoon op het Street View-venster wanneer u de juiste plek in Google Maps heeft gevonden en klikt u vervolgens op de ronde knop voor uitvouwen / condenseren die rechtsonder in Street View verschijnt. Zodra u de gesplitste weergave opent, ziet u uw locatie op de kaart, evenals de richting waarin u kijkt. Het werkt in landschappen, zoals je kunt zien in het portret van de held, hoewel portretoriƫntatie hier een stuk gemakkelijker lijkt. Let ook op de plaatsaanduidingen in Street View, hoewel ze niet geheel nieuw zijn.

Hoe zag Street View eruit op Android?

We zien deze nieuwe demo op Maps v10.59.1, die u kunt downloaden van APK Mirror Hier, En het lijkt erop dat de gesplitste schermweergave voor iedereen beschikbaar is. De twee bovenstaande screenshots tonen de oude gebruikersinterface in versie 10.43.7; U kunt het schijnbare ontbreken van de knop uitbreiden / condenseren voor gesplitste weergave daarin zien. Het heeft even geduurd voordat Google dat implementeerde, maar we zijn blij dat het eindelijk zover is.

Google Maps - Navigatie en verkenning
Google Maps - Navigatie en verkenning
  • bedankt:
  • Iedereen die dit heeft gestuurd
Written By
More from Eda Greene

De Hit Mobile Game heeft dit jaar maar liefst $ 1 miljard verdiend

Er is altijd van uitgegaan dat Niantic’s populaire mobiele game Pokemon GO...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *