Super Bowl bekijken zonder kabel, live uitzendinformatie

Het grootste professionele sportevenement is gearriveerd, de 55e Super Bowl die deze zondag plaatsvindt vanuit het Raymond James Stadium in Tampa Bay. De Aziatische kampioenen Kansas City Chiefs zullen het opnemen tegen NFC-kampioen Tampa Bay Buccaneers in Tom Brady’s tiende Super Bowl-optreden.

Als je onlangs de kabel hebt doorgesneden en manieren zoekt om de game naar verschillende apparaten te streamen, hebben we je hieronder behandeld:

Super Bowl LV

Kansas City Chiefs tegen de Tampa Bay Pirates

GeschiedenisZondag 7 februari

tijd, 18:00 uur ET

Live uitzending: fuboTV (Kijk gratis)

Live uitzending: CBS All AccessNu streamen)

Je kunt Super Bowl uitzenden op CBS All Access En de fuboTV En veel van de apparaten die ze ondersteunen, zijn Roku, Apple TV, FireTV en Xbox, evenals enkele smart-tv’s.

Apparaten: U kunt fuboTV downloaden op de volgende apparaten: Apple TV, Roku, Amazon Fire TV, iPhone, iPad, mobiele Android-apparaten en Android-tablets. Je kunt ook kijken op laptop, maar ook via Google Chromecast of Apple Airplay de game op je tv aansluiten.

We raden interessante kijk- / streaming- en gokmogelijkheden voor sport aan. Als u zich registreert voor een dienst door op een link te klikken, kunnen we een verwijzingsvergoeding verdienen. Newsrooms zijn onafhankelijk van deze relatie en hebben geen invloed op de berichtgeving.

READ  Marvel's Avengers brengt verrassingsupdate uit met Massive Fix
Written By
More from Vanessa Hale

NBA 2K21 Next Generation Review

Het is een ongeschreven regel van next-gen gaming dat een console moet...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *