Super Dungeon Maker lijkt misschien heel dicht bij Zelda ‘Mario Maker’

Als je ooit hebt gedroomd van een Zelda-game die lijkt op de populaire Super Mario Maker-serie van Nintendo, dan is Super Dungeon Maker misschien wel het dichtst in de buurt.

Na een succesvolle Kickstarter-campagne en vroege toegangsperiode is Super Dungeon Maker nu klaar voor gebruik. Een “top-down 16-bit level sandbox” uitgebracht door “rokaplay in samenwerking met Firechick” zal worden uitgebracht voor de Nintendo Switch 3 mei 2023. Het zal je terugbrengen $ 19,99 / € 19,99 of regionaal equivalent.

Afgezien van Super Mario Maker, is deze aankomende aflevering geïnspireerd door The Legend of Zelda: A Link to the Past, waardoor spelers hun eigen “liefdesbrief aan de klassiekers van het SNES-tijdperk” kunnen maken. Hier is meer over dit onderwerp uit PR, dat ook de nadruk legt op online delen en cross-play:

Bouw je eigen kerker in slechts een paar stappen! Met de eenvoudig te navigeren kerkerbouwer kunnen spelers in slechts enkele minuten spannende levels spelen, of ze nu een muis en toetsenbord of controllers gebruiken. Kies hoeveel niveaus, items, vijanden, vallen, sleutels en verborgen voorwerpen je wilt en maak je eigen kerkers in pixelart-stijl met verschillende thema’s en moeilijkheidsgraden. Geef ze dan een draai terwijl je jezelf trakteert op de vruchten van je creativiteit!

Als je eenmaal tevreden bent met je kerkers, deel ze dan met je vrienden, familie en gemeenschap door platformonafhankelijk te delen! Ontketen je creatieve inslag als kerkerbouwer en plaats zoveel vijanden, verdiepingen en geheime paden als je wilt. Maak de reis moeilijker voor je vrienden met talloze verborgen vallen en schroeven.

Sinds de game sinds februari 2022 in Early Access op Steam zit, zijn er al 3.000 “coole en gevarieerde levels” gemaakt door de community. Er zijn ook enkele “kerkers” die bij het spel worden geleverd, die kunnen worden gebruikt om je eigen builds te inspireren.

Je kunt meer leren over de Super Dungeon Maker in onze vorige Nintendo Life-verslaggeving:

READ  Ohio State football vs. Rutgers: Game Time Decisions voor Buckeyes 'nachtwedstrijd tegen Scarlet Knights
More from Madison Garrett
Metroid Tactics, de binnenspeeltuin van Retro Studios voor de Wii, is onthuld
Er werd onthuld dat Paul Tozeur, die eerder aan de Metroid Prime-serie...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *