Super Smash Bros. 64 experts maken geweldige combo’s met behulp van hun voeten

Super Smash Bros. 64 experts maken geweldige combo’s met behulp van hun voeten

Een Super Smash Bros.-speler heeft onlangs een combinatie gemaakt die je moet zien om te geloven, en dat allemaal met een beetje hulp van hun voeten.

Het is allemaal weg bij Super Smash Con 2023, wat eerder dit weekend gebeurde. Een van Fox’s beste spelers in Smash Bros 64, de Huntsman slaagde erin om een ​​perfecte score te behalen tijdens de Smash Bros 64 combo-competitie met Yoshi, Samus en zijn tenen.

Hier is een overzicht van hoe het allemaal is gebeurd, met hulp van onze resident vechtgame-expert Mitchell Saltzman.

1. Het eerste dat het doet, is drie nabijgelegen mijnen aan de rechterkant van het podium plaatsen – twee op de groene structuur en één linksonder op het platform.

2. VERVOLGENS GENEREERT DE HUNTSMAN EEN VENTILATOR. De matchmaking-combo die hij gebruikt, ziet eruit als vooruit + lucht, omhoog kantelen, 2 lucht omhoog met snelle val, lucht terug, neutrale lucht. Daarna gooide hij de propeller richting het doel.

3. De jager vangt ze vervolgens in de lucht met een Forehand + Air Strike, die ze naar de eerste nabijgelegen mijn stuurt en ze in een tweede nabijgelegen mijn lanceert. Terwijl dit allemaal gaande is, land je een platform en perfecte worptijden om ze te vangen terwijl ze tegen de groene structuur stuiteren.

4. Zodra de worp landt, gebruikt hij zijn voet om Samus twee keer te laten springen en haar geladen schot af te vuren

READ  Met de nieuwe Xbox-app van Microsoft kun je Xbox One-games naar je iPhone of iPad streamen

5. Ten slotte timet hij het schot perfect en vertraagt ​​hij de tijd in de oefenmodus snel tot 1/4, en gaat naar de commentaartafel om te kijken hoe het lijkt alsof het aanvalsschot mist, maar eigenlijk raakt wanneer het achterover begint te vallen

Het is een geweldige combinatie. Een die plaatsvindt in de oudste en beroemdste inzending in de Super Smash Bros.-serie. Het is bijna 25 jaar geleden dat de originele game voor het eerst werd uitgebracht, maar Smash Bros 64 heeft zeker nog wat leven.

Dit was ook niet het enige verhaal. In een andere video wordt Huntsman getoond terwijl hij een soortgelijke act doet met Ness, en viert vervolgens de semi-blootsvoets.

Huntsman tweette een foto van zichzelf terwijl hij na het evenement het glas heft en schreef: “Ik deed het raar. Ik heb net een combo-wedstrijd gewonnen. Oh mijn god, ik ben dol op dit spel !!!!!”

Felicitaties aan Huntsman voor hun geweldige prestatie in Super Smash Bros. Ultimate! Bekijk voor meer van dat soort prestaties ons Elden Ring-spelersprofiel die tegelijkertijd twee Malenia versloeg met een DDR-bord (serieus!) en meer.

Kat Bailey is IGN News Director en co-host van Nintendo Voice Chat. Heb je advies? Stuur haar een direct bericht op the_katbot.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *