Super Smash Bros. Wijdt een complete update aan de Nerfing Wii Fit Trainer

Je kunt hier niet aan yoga doen, Wii Fit-trainer.

Je kunt hier niet aan yoga doen, Wii Fit-trainer.
Een screenshot​ Nintendo

Super Smash Bros. Ultieme Veranderingen in het evenwicht komen meestal in golven. Wanneer ontwikkelaars nieuwe inhoud aan de game toevoegen, kunnen spelers verwachten dat ze worden verwelkomd met een paar karakteraanpassingen via het uitgebreide menu. Maar in de meest recente update hebben Nintendo-besluitvormers hun zinnen maar op één vechter gericht: de Wii Fit Trainer.

Enkele regel in de editie van vandaag. Update 11.0.1 stelt dat “de kwetsbaarheid bij het landen na het gebruik van de laterale header van de Wii Fit Coach per ongeluk is gevallen, dus dit is gewijzigd.” Hiermee komt een einde aan het bewind van op training gebaseerde terreur die eerder deze maand begon.

Op 4 maart ontving de Wii Fit Trainer wat de community een “Shadow Buff” noemt, of gameplay-verbetering die niet werd genoemd in de officiële omschakeling, als onderdeel van de release. 11.0.0 update. Bij het oplossen van een langlopende bug met een speciale Wii Fit Trainer-header, verminderden de ontwikkelaars op de een of andere manier het herstel van de actie-drop – of de hoeveelheid tijd tussen het voltooien van de aanvalsanimatie en het uitvoeren van een vervolgactie – met meer dan voor de helft.

Deze verfijning gaf de beweging van de basis een nog groter voordeel, vooral in combinatie met de diepe ademhalingsfunctie van het personage om de valsnelheid te verhogen. Onder deze omstandigheden werd het voor de tegenstander buitengewoon moeilijk om de Header te bestraffen, aangezien de gebruiker na gebruik zeer snel herstelde. De geliefden hebben zelfs een aantal coole en nieuwe combo-methoden ontgrendeld die spelers kunnen leren.

Zoals vaak het geval is met deze veranderingen, waren Wii Fit Trainer-gebruikers er dol op, terwijl andere serieuze concurrenten er een hekel aan hadden, maar voor het grootste deel lijkt het geen invloed te hebben op de toernooiresultaten tijdens de paar weken dat het speelde of om de rangschikking van de fitnesstrainer in de verschillende sterkteclassificaties. Met of zonder Shadow Shadow wordt de Wii Fit Trainer nog steeds beschouwd als een solide middenvechter, en dat is jammer hoe leuk het is om ernaar te kijken in gameplay op hoog niveau.

Ik ben er een groot voorstander van om dit soort dingen een tijdje te laten rocken voordat ze worden aangepast met de update, zelfs als dat echt verkeerd is, maar ik denk dat we de visie van de ontwikkelaars hier moeten respecteren. Ik denk dat de Wii Fit Trainer niet al die kracht had moeten hebben.

READ  Mike Pompeo zegt dat de VS kijkt naar het verbieden van TikTok, andere sociale media-apps in China: rapport
Written By
More from Aubrey Mason

Rhea Chakraborty opgeroepen door het directoraat Handhaving

Een FIR ingediend door de vader van Sushant Singh Rajput genaamd Rhea...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *