Surgeon Simulator 2 is momenteel gratis te houden voor NHS-werknemers

Surgeon Simulator 2-ontwikkelaar Bossa Studios heeft een opwindende aankondiging voor degenen die voor de Britse National Health Service (kortweg NHS) werken: het biedt een kopie van de eigenzinnige operatiesim voor de ultieme lage kosten van nul cent aan alle werknemers die een actieve NHS e-mailadres. Dit maakt allemaal deel uit van een zeer serieuze en helemaal niet dwaze “NHS: National Handout of Surgeon Simulator-initiatief – of kortweg NHSNHSS”.

Het genereuze bod, aangekondigd door Bossa in een persbericht, is momenteel beschikbaar en zal zo zijn tot 22 oktober – dus als u aan de bovenstaande criteria voldoet, kunt u ga naar deze site tijdens de komende weken om uw gratis exemplaar van Surgeon Simulator 2 op te halen. De simulatiespellen een vrij recente release, die pas eind augustus van dit jaar is gelanceerd, dus het is een goede deal als je in aanmerking komt voor een exemplaar.

“De Surgeon Simulator 2-gemeenschap is eerlijk gezegd onzin in het redden van Bob, dus we denken dat onze spelers moeten worden getoond hoe het echt moet,” zegt Bossa Studios-gamer-in-chief en CEO Henrique Olifiers.

Klaarblijkelijk, zoals de huisarts-griffier in het echte leven, Dr. Idris Morgan in het persbericht uitlegt: “Chirurg Simulator 2 is absoluut GEEN levensvatbare medische trainingstool.

“Ik speel echter graag videogames in mijn vrije tijd en ik ben er zeker van dat medische professionals over de hele wereld Bossa’s interpretatie van de geneeskunde en de mogelijkheid van een harttransplantatie van vijf seconden erg grappig zullen vinden”. De goede dokter gebruikt de gebruikersnaam Doctor Mim en speelt Surgeon Sim 2 op YouTube hier en streamt verder Twitch hier.

READ  De remaster van The Legend of Mana komt in juni naar Switch, PS4 en pc

Surgeon Simulator 2 biedt volledige coöp voor vier spelers en een levelmaker, en kost normaal $ 24,99 / £ 19,99 in de Epic Games Store. Dus, als je in aanmerking komt, ga dan gratis een geweldige game pakken.

Written By
More from Max Mcgee

“Beschamend om te zeggen kan alleen Indiaas zijn als ik Hindi ken”: DMK-parlementslid Kanimozhi

Tamil Nadu DMK-parlementslid Kanimozhi heeft suggesties geslagen ‘Indiaas zijn’ is gekoppeld aan...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *