Survivor Deal biedt een gratis spel

nieuwe Star Wars Jedi: Overlevende De aanstaande deal is aangekondigd Star Wars Jedi: Fallen Order “Gratis” vervolg. Gratis is in de biedingen, want hoewel het technisch correct is, is er een enorme aankoop vereist om de deal te ontgrendelen, zoals “gratis” PlayStation Plus-games of Xbox Game Pass-games, maar dan op steroïden. Als u echter op zoek bent naar een nieuwe CPU, is dit een goede deal. U moet met name een AMD Ryzen 7000 CPU aanschaffen.Als u een Zen 4-chip koopt, krijgt u een gratis AMD-pc-code voor de game.

De aanbieding, genaamd de AMD Ryzen 7000 Series Game Bundle, is alleen beschikbaar tot 1 april 2023, twee weken na de release van de game in maart. Welke retailers zijn betrokken Het aanbod varieert afhankelijk van waar ter wereld u zich bevindt, maar in Noord-Amerika kunt u de bundel kopiëren via Amazon, Newegg en nog veel meer. Wat de specifieke chips betreft, deze zijn als volgt: AMD Ryzen 9 7950X, AMD Ryzen 9 7900X, AMD Ryzen 9 7900, AMD Ryzen 7 7700X, AMD Ryzen 7 7700, AMD Ryzen 5 7600X, AMD Ryzen 5 7600

Star Wars Jedi: Overlevende Het wordt wereldwijd uitgebracht op 16 maart. Wanneer het uitkomt, zal het niet alleen beschikbaar zijn op pc, maar ook op PS5, Xbox Series S en Xbox Series X. Hieronder kun je meer lezen over de Star Wars-game, met dank aan de officiële productiebeschrijving:

Het verhaal van Cal Kestis gaat verder in Star Wars Jedi: Survivor, een third-person action-adventure game die zich uitstrekt over het hele universum, ontwikkeld in samenwerking met Lucasfilm Games.De verhalende game voor één speler speelt zich 5 jaar na de gebeurtenissen in Star Wars Jedi af: Fallen Order en volgt de strijd om Cal die steeds wanhopiger wordt naarmate de melkweg verder in duisternis afdaalt. Nadat hij het rijk naar de randen van de melkweg heeft geduwd, wordt Cal omringd door nieuwe en bekende bedreigingen. Als laatste overlevende van de Jedi Knights, wordt Cal naar een standpunt innemen tijdens de donkerste tijden van de melkweg – maar hoe ver is hij bereid te gaan om zichzelf, zijn bemanning en de erfenis van de Jedi Order te beschermen?

READ  FF14 MMO-spelers krijgen vrije tijd na serverstoring

More from Madison Garrett
Doodsbedreigingen leiden tot de annulering van de GDC Rust-fanbijeenkomst
schermafbeelding: Roest Conferentie voor game-ontwikkelaars (GDC) Het is volgende week, en hoewel...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *