Team17 zet een Rainbow Six Siege tactische shooter in, klaar of niet

De uitgever van Indie Team17 Games heeft aangekondigd dat het een aankomende tactische FPS zal lanceren die aantrekkelijk zou kunnen zijn voor Rainbow Six Siege- en SWAT-fans. Het aankomende pc-spel Ready or Not, ontwikkeld door Void Interactive, wordt beschreven als “een intense, tactische first-person shooter die een hedendaagse wereld beschrijft waarin SWAT-politie-eenheden worden opgeroepen om vijandige en confronterende situaties onschadelijk te maken”, en komt voor vroege toegang tot Stoom.

Team17 heeft aangekondigd dat het samenwerkt met Void om de studiogame voor het eerst te lanceren in een persbericht, samen met een nieuwe Ready or Not-advertentie die ons een idee geeft van wat ons te wachten staat (je kunt dit hieronder bekijken). De game laat je vallen in de rol van elite-agenten die moeten infiltreren en vijandige scenario’s moeten verspreiden, waarbij tactische overwegingen met elkaar verweven zijn door verschillende aspecten van het spel.

De studio benadrukt bijvoorbeeld dat hacken, dweilen en slim gebruik van infiltratie cruciaal zijn voor het slagen van een missie, naast het besturen van een groep klanten en het tactisch kiezen van je uitrusting.

Ready or Not zal volgens hen verschillende modi bevatten Site“Breng online chaos aan met vrienden door een tactische samenwerkingservaring, leid een team van AI-gedreven SWAT-leden in een verhaalrijke singleplayercampagne of vecht tegen een malafide organisatie in een woeste en competitieve multiplayeromgeving”, zegt ze.

Het persbericht en de website benadrukken ook dat de ontwikkelaars ernaar streven “realisme tot de kern” te maken, waarbij ze het spel in gedachten houden voor functies zoals realistische bullet penetratie voor teamcommunicatie. De site zegt bijvoorbeeld ‘Ready from Not’-modellen van ballistische penetratie, terugslag, kevlar en plaatdynamica, plus projectieluitbreiding en momentum’, en heeft ook een spraakherkenningssysteem dat is ontworpen om u in staat te stellen uw team te leiden of op te roepen aan vijanden en niet-speelbare personages in het spel.

READ  Sea Shacks hebben TikTok gedeeltelijk overgenomen vanwege de Sea of ​​Thieves

Als u geïnteresseerd bent in de volledige informatie, kunt u meer informatie vinden op de Ready of Not-website Steam-pagina​ Er is geen woord over wanneer de game volledig wordt gestart, maar het gaat ergens van tevoren naar Steam Early Access, dus je zou het moeten kunnen krijgen voordat het op een later tijdstip volledig wordt gestart.

Written By
More from Max Mcgee

1-jarige jongen tussen vier mensen neergeschoten buiten Brooklyn park

Een 1-jarige jongen en drie mannen werden zondagavond doodgeschoten tijdens een cookout...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *