Technische tip: het e-mailadres van iemand online vinden

bijhouden je inbox Op sommige dagen voelt het eindeloos. Tussen werk, je persoonlijke leven en al die spam heb je misschien honderden e-mails om door te bladeren.

Ongewenste e-mail die u hindert? Doe hier iets aan. Als u wat tijd tegelijk doorbrengt, hoeft u niet de hele dag op de prullenbak te klikken. Tik of klik voor vijf eenvoudige manieren om spam te stoppen.

Als het gaat om het bereiken van een oude vriend of het vinden van contactgegevens van een potentiële zakenpartner, kan het telefonisch bereiken van deze uw eerste stap zijn. Tik of klik voor de beste manieren om iemands mobiele telefoonnummer te vinden.

Als u doorstreept, gaat u naar de e-mail. Misschien heb je iemands e-mailadres verkeerd ingevoerd, of probeer je een familielid op te sporen en loop je vast. Ik kan helpen.

Hackers, oplichters en adverteerders na u: 5 beveiligingsstappen voor smartphones die u nu moet nemen

1. Begin met zoeken

Het lijkt misschien voor de hand liggend, maar een van de beste manieren om een ​​e-mailadres te vinden, is door er snel online naar te zoeken. Als een zoekopdracht als “John Smith” + “e-mail” geen resultaten oplevert, zijn er verschillende andere manieren om dit te doen.

Wanneer u aanhalingstekens gebruikt in uw zoekopdracht, vertelt het Google om naar die hele zin te zoeken. In het bovenstaande voorbeeld worden alleen de resultaten voor John Smith getoond. Een systematische zoekopdracht kan resultaten opleveren over veel mensen die John en tonnen Smith worden genoemd.

U kunt ook proberen te raden welke e-mailprovider de persoon gebruikt. Probeer te zoeken naar “John Smith” + gmail.com of yahoo.com. Vermeld ook het bedrijf waarvoor de persoon werkt, zoals “John Smith” + “Acme Inc. + “e-mail”.

READ  Voormalige Daggerfall-ontwikkelaars onthullen een teaser voor hun enorme RPG

Google als een professional: 7 trucs om precies te vinden wat je zoekt

2. Gebruik een site zoals witte pagina’s of webdirectories

Meestal, als ik het heb over mappen op internet, het advies over hoe je jezelf kunt verwijderen. Deze sites verzamelen veel informatie waarvan u misschien niet wilt dat deze door iemand wordt geopend.

Tik of klik om jezelf te verwijderen van alle grote zoeksites voor mensen. Wees voorzichtig en volg de instructies nauwkeurig op; Ze proberen je te misleiden. Betaal nooit om uw gegevens te laten verwijderen.

Als jij degene bent die het onderzoek doet, is het de moeite waard om te zien wat je kunt zien. Met WhitePages.com-U kunt mobiele nummers, adressen, bedrijfsgegevens, familieleden en eigendomsgegevens vinden. Het geeft je misschien niet het e-mailadres, maar het zal je ongetwijfeld meer informatie geven om mee te werken.

Hunter.io Hiermee kunt u in het bedrijfsveld zoeken naar een e-mailadres en dit weergeven met wat bewerkte informatie voor zakelijke contacten. Als je de persoon vindt die je zoekt, geven ze je een goed beeld van hun e-mailadres. Het gratis account geeft je 25 gratis zoekopdrachten per maand.

Twitter heeft ongeveer 13 miljoen gebruikers in Rusland. (AFP)

3. Probeer sociale netwerksites

Er is een kans om het e-mailadres van een persoon in bestanden te vinden Sociale media uiterlijk. Sommige professionals vermelden hun contactgegevens op sites zoals Twitter of LinkedIn.

Als u een profiel op sociale media vindt, stuurt u de persoon een direct bericht. Vraag hen of ze hun e-mailadres mogen delen of hoe u contact met hen kunt opnemen.

READ  God of War PS5-stickers publiceren verbluffende resultaten in onze vergelijkingstest

Waar of niet waar: Als je iemand zoekt Facebook, ze weten ervan. Tik of klik om de waarheid te krijgen.

4. Probeer de plug-in

Webbrowserextensies zoals e-mailextractor Voor Chrome Browser kan u helpen e-mailadressen op webpagina’s te vinden. Terwijl je dat niet kunt Onderzoek Voor e-mailadressen met de plug-in kan het alle adressen uit het domein halen.

Dit maakt het gemakkelijker om een ​​specifiek adres te vinden als u weet waar u moet zoeken. Email Extractor haalt identifiers uit de broncode van de website om verborgen adressen en adressen in platte tekst weer te geven.

E-mail jager Het is een andere Chrome-plug-in die u kunt proberen. Het haalt adressen uit pagina’s terwijl u ze bezoekt en slaat ze automatisch op in Kladblok.

5. Doe uw beste gok

Als al het andere faalt, raad eens. werkelijk! De meeste bedrijven gebruiken eenvoudige naamgevingsstructuren voor adressen, zoals [email protected]

Met behulp van de Hunter.io-webdirectory kunt u gemakkelijk de structuur achterhalen van het bedrijf waarnaar wordt gezocht. Een website toont u het populairste patroon in de titel wanneer u naar een bedrijf zoekt, zoals {first}{last}@acmeinc.com.

Bonustip: let uw baas op uw bewegingen?

Bekijk mijn podcast “Kim Komando Explains” op Een appelOf Google Podcasts of je favoriete podcastspeler.

Dankzij invasieve software kunnen bedrijven elke klik, toetsaanslag en beweging volgen – zelfs buiten kantooruren. In deze aflevering onthult beveiligingsonderzoeker Cooper Quintin hoe de zogenaamde bossware werkt, wat het volgt en hoe het mis kan gaan als organisaties het gebruiken om alles uit te zoeken wat ze doen.

KLIK HIER VOOR FOX NEWS APP

Welke digitale leefstijlvragen heb je? Maak verbinding met het nationale radioprogramma van Kim en Tik of klik hier om het op je lokale radiostation te vinden. U kunt een bestand beluisteren of bekijken Kim Commando Show Op je telefoon, tablet, tv of computer. Of tik of klik hier voor Kim’s gratis podcast.

READ  Masahiro Sakurai merkt op hoe Twitter's problemen een unieke situatie veroorzaakten voor Nintendo toen Steve werd aangekondigd voor Super Smash Bros.Ultimate

Copyright 2021, WestStar Multimedia Entertainment. Alle rechten voorbehouden. Door op de winkellinks te klikken, steun je mijn zoektocht. Als Amazon-lid verdien ik een kleine commissie op in aanmerking komende aankopen. Ik raad alleen producten aan waar ik in geloof.

Lees meer over de nieuwste technologie op The . Kim Commando Show, ‘s lands grootste weekend talkshow op de radio. Kim beantwoordt telefoontjes en geeft advies over de digitale levensstijl van vandaag, van smartphones en tablets tot online privacy en datalekken. Ga voor haar dagelijkse tips, gratis nieuwsbrieven en meer naar haar website op Commando.

Written By
More from Lesley Curry

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *