Tekken 8 biedt een leuke functie om wedstrijden fris en uniek te houden

Tekken 8 biedt een leuke functie om wedstrijden fris en uniek te houden

Bandai Namco lijkt een stap verder te gaan om Tekken 8 te laten voelen als een complete stap voorwaarts voor de serie in termen van detail en productiewaarde, maar dat omvat ook het terugbrengen van een deel van de retro-flair waar fans van houden.

Zelfs buiten het kernspel zelf, herleeft Tekken 8 een leuke functie om de ervaring fris en levendig te houden.

Zoals eerder getoond TKN GMR in Geweldige videovergelijking, het begin van elke ronde zal op veel verschillende manieren variëren.


Wat het meest voor de hand ligt, is dat de camerahoek niet alleen in verschillende richtingen is, maar ook met verschillende snelheden voordat hij zich in het midden nestelt om het gevecht te beginnen.


Bovendien zijn er ook verschillende ronde animaties die voor elke jager kunnen verschijnen, en sommige personages lijken speciale geanimeerde introducties te hebben, afhankelijk van met wie ze vechten, aangezien de vuisten van Jin en Lars tegen elkaar sloegen zoals de Electro Devil Brotherhood.
Deze extra cameratrucs en animaties verschenen eerder in de Tekken-serie en zijn vooral gedenkwaardig in Tekken 3, maar waren met name afwezig in Tekken 7.

READ  Wat we tot nu toe weten


Stage-overgangen tussen rondes zijn ook terug van de nieuwere inzendingen, en ze zien er ook gekker uit dan ooit.


Er is nog veel dat we niet hebben geleerd en gezien over Tekken 8, maar Bandai Namco houdt een behoorlijk hoog tempo aan in de hoeveelheid opschepperij – dus hopelijk gaat dat zo door.
Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *