Tekken 8-leaker onthult mogelijke verhaal-DLC en tussenfilmpjes voor Jun Kazama

Tekken 8-leaker onthult mogelijke verhaal-DLC en tussenfilmpjes voor Jun Kazama
Carver Visser

Een dataminer van Tekken 8 heeft enkele scènes in de bestanden van de vechtgame ontdekt die erop kunnen wijzen dat de verhaal-DLC verder gaat waar het hoofdverhaal ophield.

Het verhaal van Tekken 8 werd door de meeste fans goed ontvangen, maar er bleven veel onvoltooide eindes achter. Als je bedenkt hoe lang het duurde om Tekken 8 te krijgen na de release van 7, leek het erop dat we nog een tijdje moesten wachten op die spannende evenementen.

En hoewel dit misschien nog steeds waar is, heeft een dataminer met de naam “VolSkimmer” wat geknipte inhoud in de bestanden van de game ontdekt die uiteindelijk deel zou kunnen uitmaken van het downloadbare verhaal – waarvan er één enkele belangrijke verhalende onthullingen over Jun Kazama bevat.

Artikel gaat verder na advertentie

Hoewel het nog niet duidelijk is of deze beelden slechts geknipte content uit de hoofdgame zijn of geplande content voor de toekomst, is het duidelijk dat het verhaal van Tekken 8 veel meer inhoudt dan op het eerste gezicht lijkt.

Spoilers voor het verhaal van Tekken 8 en mogelijke toekomstige niet-uitgebrachte inhoud.

Tekken 8 heeft mogelijk een aankomend DLC-verhaal

De verhaalmodus van Tekken 8 kent een aantal geweldige momenten, waarvan er vele nieuwe personages zoals Reina in de schijnwerpers zetten. Hoewel we niet erg onder de indruk waren van de manier waarop het verhaal werd gepresenteerd en waar enkele nieuwe personages in het verhaal achterbleven, waren er veel vragen over waar de finale van Tekken 8 de hoofdpersonen achterlaat. Vooral als je alle eindes hebt gezien.

Artikel gaat verder na advertentie

En hoewel er enkele onthullingen zijn die zeker voor Tekken 9 zullen worden bewaard, is er een duidelijke mogelijkheid dat Tekken 8 een verhaal-DLC zal bevatten.

Hoewel het nog niet duidelijk is of wat hij vond geknipte inhoud was die niet het daglicht had mogen zien of iets dat voor de toekomst was gepland, lijkt het erop dat Tekken 8 behoorlijk wat geheimen kent.

Eén scène laat zien dat John nieuw leven wordt ingeblazenBevestiging van haar terugkeer naar het leven. Haar geestverschijning in het canonverhaal van Tekken 8 heeft het onduidelijk gemaakt of ze werkelijk leeft of slechts een geest is die de personages leidt, maar dit ongepubliceerde einde zal bevestigen dat ze nog steeds bestaat.

Artikel gaat verder na advertentie

Deze leaker plaatste ook volledige afbeeldingen van het Devil Reina-kostuum dat nooit de laatste game haalde, een afbeelding die slechts kort werd getoond in de postcreditscène. De tweet met het Devil Reina-model is inmiddels ingetrokken door Bandai Namco, waardoor het mogelijk wordt dat er in de toekomst een volledig speelbaar Devil Reina-kostuum of personage gemodelleerd naar Devil Jin kan verschijnen.

Tekken 8

Of er nu een extra verhaal wordt verteld via DLC-personages of dat we in de toekomst een op zichzelf staande verhaal-DLC krijgen, de kans is groot dat Tekken 8 meer in petto heeft voor het verhaal van Mishima en andere personages in de serie.

Artikel gaat verder na advertentie

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *