Tekken 8 ondervindt online problemen en crasht op de dag van lancering, aldus Katsuhiro Harada

Tekken 8 ondervindt online problemen en crasht op de dag van lancering, aldus Katsuhiro Harada

Het langverwachte Tekken 8 werd donderdag officieel gelanceerd, tot grote vreugde van velen in de vechtgamegemeenschap, maar het gaat niet allemaal goed met het laatste King of Iron Fist-toernooi, althans niet als het gaat om de online aspecten.

Er zijn meerdere meldingen van matchmaking-problemen opgedoken terwijl spelers proberen te concurreren en elkaars wedstrijden bekijken op de sociale media van vechtspellen, maar de ontwikkelaars van Bandai Namco lijken aan een oplossing te werken. Producent Katsuhiro Harada legde hierover een verklaring af.

Er wordt op de lanceringsdag veel verkeer verwacht voor een game zoals verwacht als Tekken 8, maar het lijkt erop dat de servers, in sommige gevallen, niet in staat zijn om aan de verzoeken te voldoen.


Harada merkt op dat deze fouten specifiek te wijten zijn aan “zware toegang tot matchmaking- en competitieservers.” Je kunt zijn volledige verklaring lezen in de onderstaande tweet:Een van de moeilijkheden bij het rapporteren is Justin Wong, die klaagt over zijn onvermogen om te spelen:


READ  De functie Door gebruikers gemaakte paden verschijnt in Pokémon Go Zygarde

Het lijkt erop dat er problemen optreden wanneer spelers midden in een online groep een “rematch” proberen te selecteren. Hier is een relatief gedetailleerd rapport over de ervaring van één gebruiker:Wij bij EventHubs kwamen vandaag ook problemen tegen bij het online spelen.Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *