Teleurstellende PlayStation 5-update onthult dat PS4 en PS5 heel veel downloads zullen missen | Spellen | amusement

Sony heeft een zeer breed scala aan exclusieve content die in 2022 en daarna naar PS4- en PS5-consoles komt.

En hoewel sommigen van hen vertraging hebben opgelopen, lijdt het geen twijfel dat er tal van titels in de pijplijn zitten waar fans erg blij mee zullen zijn.

Content van derden speelt ook een essentiële rol bij het up-to-date houden van de PlayStation Store met nieuwe en spannende titels om te spelen.

En teleurstellend genoeg heeft een van de grootste en meest populaire franchises bevestigd dat het niet snel zal terugkeren naar PlayStation-consoles.

In een klap die voor veel fans bitter zal zijn, hebben Bethesda en Microsoft bevestigd dat Elder Scrolls VI in de toekomst niet speelbaar zal zijn op PS4 of PS5.

De kans dat er een Skyrim-opvolger naar PS4 zou komen, was erg klein, aangezien de hardware nu behoorlijk oud is, maar dat is niet het geval als het om PlayStation 5 gaat.

Microsoft heeft echter enorm veel geld uitgegeven aan de overname van Bethesda en is nu in staat om de grootste console van de studio exclusief te maken voor de Xbox Series X.

In een nieuw interview met GQPhil Spencer van Xbox bevestigde dat er geen plannen zijn om Elder Scrolls 6 naar PS5 te brengen, en vertelt fans:

“Het gaat er niet om een ​​ander platform te straffen, want ik geloof eigenlijk dat alle platforms kunnen blijven groeien.

“Maar om op Xbox te zijn, wil ik het volledige volledige pakket kunnen bieden van wat we hebben.

READ  Zo download je zaaltickets en tickets online

“En dat zal waar zijn als ik aan Elder Scrolls 6 denk. Het zal waar zijn als ik aan een van onze voordelen denk.”

Het nieuws is niet onverwacht en het is zakelijk gezien heel logisch als je bedenkt hoe slecht de lijst met exclusieve voordelen van Microsoft kan zijn.

Er moet ook worden opgemerkt dat wanneer we het hebben over exclusieven, dit meestal geen pc’s meer omvat, met games als Days Gone en Halo Infinite die zonder veel ophef op Steam verschijnen.

Fans van Elder Scrolls zijn teleurgesteld over het nieuws, sommigen bespraken hoe ze een Xbox Series-console konden kopen om TES6 te spelen.

Een gebruiker reageerde op het recente online bericht: “Tegen de tijd dat ES6 wordt uitgebracht, zal Xbox Cloud Gaming overal in zitten. Het staat al op Android en iOS, Chromebooks en Windows-pc’s. Ze zullen het binnenkort toevoegen aan Smart TV’s, en ze kunnen er uiteindelijk toegang toe krijgen via een browser op consoles van concurrenten.

“Je vriend heeft waarschijnlijk al een apparaat dat dit ondersteunt, kan lid worden van de gamepass en toegang krijgen tot alle Xbox-dingen die er zijn, en honderden games.”

Anderen zijn het niet eens met het idee dat een game als Elder Scrolls 6 de verkoop van Xbox zal helpen verhogen, en anderen voegen eraan toe:

“Ze zullen de helft van hun fanbase verliezen. Ik koop geen Xbox alleen om es6 te spelen, hoe lang ik ook wachtte.”

“Ja, sorry, het kopen van een Xbox voor een enkele game is moeilijk voor mij. Ik koop liever een nieuwe pc. Xbox als console is nogal overbodig.”

READ  UBTER 2021 Female Nurse Admission Card uitgegeven op ubtersn.in Kijk hier hoe u deze kunt downloaden

Elder Scrolls VI heeft nog geen releasedatum en zal naar verwachting pas na 2023 op Xbox Series X of pc verschijnen.

Written By
More from Eda Greene
Fortnite 16.30 Update downloadgrootte (PS4, PS5, Xbox, pc, switch)
De nieuwe Fortnite-update 16.30 is nu beschikbaar op alle platforms en je...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *