Tesla’s nieuwste paasei durft ‘open bothell’ te zeggen

Illustratie van een artikel met de titel Tesla Owners, zeg maar

afbeelding​ McNamee sloeg ​Getty-afbeeldingen​

Tesla-auto’s hebben eigenlijk een grote verscheidenheid aan paaseieren. Zoals de mogelijkheid om de “scheetmodus” uit te voeren,​ Ondersteuning voor geluidsinstellingen die naar 11 gaan en meer. BKort geleden , Tesla-eigenaren hebben een nieuwe truc ontdekt die misschien wel de meest kinderachtige tot nu toe is.

Het werd onlangs opgemerkt door tesla_master op Twitter, Blijkbaar Tesla Ondersteuning toegevoegd voor een spraakopdracht waarmee u toegang krijgt tot de oplaadpoort van de auto door “Open butthole” te zeggen, met het bijbehorende “Close butthole” -commando bedoeld om de poort te sluiten wanneer het opladen is voltooid.

Hoewel dit de laatste ontdekking is Stel gewoon een stel Meer dan 150 onofficiële spraakopdrachten Dat werkt met Tesla-auto’s, het is beslist een stuk opvallender Dan gewoon de auto vragen om zijn spiegels in of uit te klappen.

Gebaseerd op prof Een heleboel video’s Op Youtube, “Open / close butthole” -opdrachten lijken te werken op een reeks Tesla-modellen en -modellen, waaronder de oudere S- en Model 3-modellen. eenIn sommige auto’s Het kan in plaats daarvan de kofferbak of zelfs het dashboardkastje openen, dus test dit zeker niet terwijl de auto in beweging is. En hoewel het de laatste tijd veel aandacht begint te krijgen, werd het paasei al vroeg opgemerkt April 2020 Maar het werd tot voor kort niet algemeen bekend of beschikbaar op een breder scala aan voertuigen.

Oh, en voor het geval er een grote is Beavis en Boothead Fans die er zijn, Tesla ondersteunt ook een licht gewijzigde spraakopdracht waarmee gebruikers de oplaadpoort kunnen openen door “Open Bunghole” te zeggen.

Aangezien Elon Musk, CEO van Tesla, enigszins gesteld is op het reageren op willekeurige verzoeken om functies van gebruikers op Twitter, kun je er zeker van zijn dat “Open butthole” niet het laatste ietwat dubieuze audiocommando is dat aan Tesla-auto’s wordt toegevoegd. Wie zegt dat slimme auto’s niet een beetje belachelijk (of misschien gênant) kunnen zijn, heel?

READ  Sony legt uit hoe zijn PlayStation Plus-collectie voor PS5 zal werken
Written By
More from Lesley Curry

Japanese Charts: Super Mario 3D World blijft aan de top met de Switch in de top tien

Japanse Famitsu-hitnummers worden nu weergegeven voor de week die eindigde op 21...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *