The Day Before lanceert 22 juni 2022 voor pc, voegt PS5- en Xbox Series-versies toe

Open wereld survival multiplayer online game gisteren Wordt gelanceerd voor pc via stoom- Op 22 juni 2022 maakten uitgever MyTona en ontwikkelaar Fntastic bekend. De game zal op een onbekende datum ook op PlayStation 5 en Xbox Series verschijnen.

Hier is een overzicht van het spel, via bestand Steam .pagina:

Wat betreft

gisteren Het is een enorm open wereld multiplayer online overlevingsspel dat zich afspeelt in een dodelijk post-pandemisch Amerika dat wordt overspoeld door lichaamhongerige ge├»nfecteerden en overlevenden die elkaar vermoorden voor voedsel, wapens en auto’s. Je wordt alleen wakker in een wereld die je je niet meer herinnert en gaat op zoek naar de antwoorden en middelen die nodig zijn om te overleven.

Functiegidsen

  • Overleef ten koste van alles – Zoek naar verlaten voertuigen, huizen en wolkenkrabbers tijdens het zoeken naar middelen.
  • Betreed plaatsen waar niemand anders durft – Verpletter gewonde spelers en anderen met realistische wapens om de legende van de nieuwe wereld te worden.
  • Verken de uitgestrekte post-pandemische wereld – Verken mooie en gevaarlijke plaatsen met verbazingwekkend gedetailleerde voertuigen.
  • Vind de overlevende kolonie – Neem deel aan het teruggeven van de vorige gemeenschap voordat het te laat is. In de kolonie van de overlevende kun je buit verkopen en veilig communiceren met andere spelers.

Bekijk hieronder een nieuwe trailer, via IGN.

READ  De Fuser-demo is beschikbaar op pc, Xbox, PlayStation en Switch
Written By
More from Vanessa Hale
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *