The Idolmaster: Season of the stars uitgesteld tot 14 oktober in Japan

De uitgever is eigendom van Bandai Namco en de ontwikkelaar ILCA vertraging The Idolmaster: Season of the Stars Van welke Vooraf gepland De releasedatum is 27 mei in Japan tot en met 14 oktober. Het zal beschikbaar zijn voor PlayStation 4 en pc via stoom-

De reden voor de vertraging van bijna vijf maanden is “verdere kwaliteitsverbeteringen”. Bij Bericht rennen idool Producent Hayato Kutaragi, de officiële website van de serie, zei: “ We zijn verheugd een betoverende productervaring te kunnen bieden met de nieuwste inzending in idool Serie, maar het volume is enorm en we besloten dat we nog een paar maanden nodig hadden om de game in perfecte staat te presenteren. “

Lees meer over het spel Hier

Commentaarbenadering

Opmerkingen zijn welkom en worden aangemoedigd voor Gematsu. We vragen u echter wel een aantal eenvoudige richtlijnen te volgen:

  • Lees het volledige artikel Alvorens commentaar te geven.
  • Blijf bij het onderwerp
  • Er zijn geen opmerkingen van de auto, Inclusief phishing, phishing of het plaatsen van berichten.
  • Weet wanneer je geen commentaar moet geven​ Als je niet om een ​​onderwerp geeft, geef dan geen commentaar.
  • Er zijn geen beledigende opmerkingen​ Dit omvat aanstootgevende, bedreigende, pornografische, misleidende of lasterlijke inhoud / taal, evenals algemene intimidatie en individuele aanvallen.
  • Smeek niet port
  • Geen console-oorlogen
  • Gebruik spoilertags Bij het plaatsen van verwende of NSFW-inhoud (alleen niet-naaktheid). Bijvoorbeeld: Will is Leomon. Bepaal het onderwerp van de inhoud buiten de bederf-tags.
  • Wees respectvol voor andere commentatoren​ Je hoeft niet met elkaar overweg te kunnen, maar je moet wel beleefd overleggen. Als je merkt dat een commentator deze eenvoudige etiquette niet volgt, ga dan niet verder met het gesprek, maar meld het gewoon.
READ  Het pro-team van Overwatch 2 werd gestraft voor een 'illegale' manoeuvre waarvan zelfs Blizzard toegaf dat het leuk was

Gematsu behoudt zich het recht voor om opmerkingen zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen of te verwijderen. Dit opschortingsbeleid kan op elk moment worden gewijzigd.

Written By
More from Aubrey Mason
Overheid verbiedt 47 meer Chinese apps in India na TikTok, 58 anderen in juni verboden: rapport
De regering heeft 47 Chinese apps in India verboden. Eind juni waren...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *