The Legend of Tianding komt deze zomer naar PlayStation en Xbox, samen met de gratis Boss Rush-update

Uitgever Neon Doctrine en ontwikkelaar Creative Games & Computer Graphics Corporation worden vrijgegeven tiende legende deze zomer voor PlayStation en Xbox, samen met een gratis update van de “Boss Rush”-modus voor bestaande systemen, kondigden de twee bedrijven aan. Er zijn geen specifieke platforms aangekondigd. Er staat ook een fysieke editie op de planning.

tiende legende Het werd voor het eerst uitgebracht voor Switch en pc via stoom- Op 1 november 2021.

Hier is een overzicht van het spel, via bestand Steam .pagina:

Taiwanese Robin Hood

Speel als Liao Tianding (ook bekend als Liau Thiam-Ting), een bewaker van de stad Taipei en gezocht door de Japanse koloniale autoriteiten. Beroof de rijken, voed de armen en vecht voor gerechtigheid in de straten van Taipei in het begin van de 20e eeuw als de legendarische bandiet van Taiwan.

Gebaseerd op echte gebeurtenissen, echte mensen en echte situaties, tiende legende Het is een verkenning van een vaak over het hoofd gezien plaats en tijd, gepresenteerd in traditionele Chinese Manga-stijl.

kungfu-gevecht

Vecht in stijl tegen de koloniale autoriteiten met tanto, tailleband en snelle kungfu in strak gecontroleerde technische gevechten. Voer geavanceerde luchtcombo’s uit, steel wapens van je vijanden, gebruik je tailleband en haak om over het slagveld te zwerven en sla angst in de harten van je vervolgers.

Neem het op tegen ongelooflijke bazen zoals dodelijke concubines, hebzuchtige zakenlieden en zelfs militaire leiders, die je gegarandeerd zullen uitdagen met hun dynamische vaardigheden en brute aanvallen.

Verken het Dadaocheng-district van Taipei zoals het er aan het begin van de 20e eeuw uitzag, ren door de kleurrijke straten, rijd in een sneltrein en ga op ontsnappingen door donkere riolen, allemaal in de stijl van traditionele oude Chinese manga.

power-ups in overvloed

Verhoog het speelveld en pas Liao Tianding aan je speelstijl aan met verschillende castable spreuken! Deze magische items geven je bonussen zoals het verkrijgen van meer gezondheid uit voedsel, het sneller terugkrijgen van je uithoudingsvermogen of zelfs het verminderen van de schade die je oploopt.

Vier kleurenkaarten

Ontsnap aan de rebellie met dit traditionele Taiwanese bordspel.

Bekijk hieronder een nieuwe trailer.

READ  Soul Hackers 2 voor PS5, PS4, Xbox en pc onthult Pyro Jack (Jack O'Lantern) met nieuwe promotie
Written By
More from Vanessa Hale
Game Pass komt nu op een stick: Xbox Everywhere
Game Pass wil zijn greep op het streamen van games niet snel...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *