The Lord of the Rings: Gollum Studio demonstreert ‘onbeperkte’ audio-DLC

Een stuk DLC voor de £ 54,99 / $ 59,99-versie van The Lord of the Rings: Gollum veroorzaakte afgelopen weekend wat opschudding toen het de stem leek te vergrendelen van een Elf die achter een betaalmuur werkte. De Precious Edition bundelt de “Sindarin VO”-bonusbundel met het basisspel samen met drie andere DLC-pakketten, en een persbericht waarin staat dat het “extra Elfen-stemacteurs in Sindarin, gedaan door professionals en ontworpen voor die-hard fans van Midden-aarde” toevoegt. .

laatst Ports pikte deze beschrijving opwat aangeeft dat dit het is De enige manier om de elven hun moedertaal te horen spreken is in het Sindarijns in het spel. Dit is echter niet het geval. Verklaring ingediend bij Duw de doos van Daedalic Entertainment suggereert dat de optionele DLC niet helemaal verschrikkelijk is.

De ontwikkelaar vertelde ons dat zelfs als je alleen het basisspel bezit, de Elfen indien nodig nog steeds Sindarijns zullen spreken. Deze DLC is ontworpen om extra smaak en sfeer toe te voegen aan de meer willekeurige personages die je tegenkomt terwijl je je een weg baant door het spel. “De Sindarin VO-uitbreiding voegt extra Sindarin-regels toe aan sommige personages op de achtergrond”, legt een vertegenwoordiger uit. “Terwijl je Mirkwood en andere delen van Middleearth Gollum doorkruist, kun je luisteren naar verschillende dialogen tussen Elfen. Deze dialogen dragen bij aan de sfeer en wereldopbouw.”

De verklaring vervolgt: “Daedalek is hier een stap verder gegaan en heeft professionele stemacteurs ingehuurd, die door onze wetenschappelijke experts in het Sindarijn zijn opgeleid. Het is DLC voor echte Tolkien-fans die zich meer willen onderdompelen in de wereld van Midden-Aarde.”

READ  Wat wil je in de toekomst zien van de Dragon Quest-serie? Square Enix wil het weten

Voor een extra £ 5 / $ 10 bevat de Precious Edition het Sindarin VO-pakket samen met een extra informatiepakket, een kunstgalerie en soundtrack. The Lord of the Rings: Gollum komt uit op PS5, PS4 op 25 mei 2023.

Written By
More from Aubrey Mason
Himesh Reshammiya en Javed Ali worden lid van het juryteam van ‘Sa Re Ga Ma Pa Li’l Champs’
Himesh Reshammiya en zanger Javed AliSociale media Zanger-componist Himesh Reshammiya en zanger...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *