The Simpsons: Hit & Run Remake in Unreal 5

Een ontwerper maakte een remake van The Simpsons: Hit & Run in Unreal Engine 5, en volgens de maker hebben ze die in minder dan een week gemaakt. De originele Hit & Run is niet een van de beste sandbox-games in GTA-stijl, maar het is nog steeds de beste Simpsons-game die er is – en nu kunnen fans de nieuwe look van de game bekijken.

Modder en YouTuber Reuben ‘Reubs’ Ward maakten naam voor zichzelf Klassieke games opnieuw maken in Unreal Engine 5, Inclusief Plicht En Zelfs Skyrim – die Bethesda elke twee weken opnieuw uitgaf, dus dit is minder relevant dan zijn meest recente project, waarin The Simpsons: Hit & Run uit 2003 werd herwerkt.

Het is natuurlijk niet de volledige game – alleen de eerste missie van de game, Homer door de stad rijden om ijs op te halen bij de Kwik-E-Mart. Reubs haalde de Springfield-kaart uit de originele Hit & Run – wat het ook was Al beschikbaar op pc, fans van de waarheid – en ze nagebouwd, samen met personagemodellen, verzamelobjecten, voertuigen en zelfs het luchtschip boven het hoofd.

Het proces van Reubs en een demo van het niveau zijn te zien in de onderstaande video, en de volledige demo is blijkbaar beschikbaar op hun Patreon. In plaats daarvan biedt de originele Hit & Run-ontwerper Joe McGinn zijn steun in de videocommentaar en zegt: “Het geeft echt een voorproefje van hoe een volledig moderne verbouwing eruit zou kunnen zien. Geweldig gedaan!”

Helaas is het onwaarschijnlijk dat er een remake komt, omdat de Simpsons-licentie voor games alleen al verschillende keren is gewijzigd sinds 2003, om nog maar te zwijgen van het feit dat Disney nu eigenaar is van de show zelf. Toch is het een goed idee van wat fans kunnen bereiken in Unreal Engine 5 – en het is in ieder geval beter dan Lee Carvallo’s Putting Challenge.

READ  Er zijn ten minste twee afzonderlijke games in Silent Hill in ontwikkeling

{“Scheme”: {“page: {“content”: {“title: “The Simpsons: Hit & Run remake in Unreal 5”, “type”: “news”, “category”: “unreal- Development-kit ” },” gebruiker “: {” loginstatus”: false},” game “: {” publisher “:” “,” genre “:” “,” title “:” Unreal Development Kit “,” genres” :[]}}}}

Written By
More from Max Mcgee

De PachiMarchi Challenge van Overwatch belooft behoorlijk intimiderend te worden

Pachimari is een van de schattige delen van het Overwatch-universum – een...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *