The Sinking City is nu beschikbaar voor Xbox Series X, uitgegeven door Frogwares

Verzonken stadEn de Lovecraftian, het detectivespel in de open wereld dat verwikkeld is in een geschil tussen de ontwikkelaar en de uitgever, is dat wel Nu beschikbaar voor Xbox Series X. De studio zei in een persbericht dat Frogwares, de studio achter het bedrijf, de enige uitgever is van deze release.

De bijgewerkte versie van de game biedt verbeterde graphics, kortere laadtijden, nieuwe missies en 60 fps-prestaties. Het staat vermeld voor $ 49,99 en heeft drie premium add-ons, variƫrend van $ 4,99 tot $ 12,99. Het waren dezelfde producten Verkrijgbaar in de PlayStation Store, Met Frogwares als uitgever, sinds 21 februari.

Verzonken stad Het is vermeld en verwijderd van de lijst met verschillende markten die teruggaan tot augustus 2020, terwijl Frogwares en Nacon in Franse rechtbanken een geschil hebben over de publicatieovereenkomst van 2019.

Frogwares beweert dat Nacon slechts de distributeur van het spel was voor bepaalde platforms en dat hij honderdduizenden dollars aan onbetaalde royalty’s verschuldigd was. De studio heeft de game echter van de meeste online storefronts verwijderd Oordeel tegen FrogwaresVan een Franse rechtbank in oktober leek hij de weg vrij te maken voor ons om het terug te brengen naar de Microsoft Store PlayStation StoreEn stoom.

Begin maart werd de geposte Nacon-game van Steam verwijderd met een DMCA-verwijderingsverzoek, waarin het werd beschreven als een gehackte en illegale versie van de Frogwares-versie gemaakt voor de Nintendo Switch. Xbox One-versie van Verzonken stad Het is nog steeds beschikbaar in de Microsoft Store en Bigben Interactive (de naam van Nacon vanaf 2020) wordt vermeld als uitgever.

READ  Xbox brengt emmerhoed, handdoek en rugzak uit in AustraliĆ« en Nieuw-Zeeland

Een persbericht van Frogwares verklaarde dat “juridische problemen” met de game betekenden dat de studio geen gratis upgrade naar de nieuwste consoles kon aanbieden voor degenen die de Xbox One-versie bezitten. Hetzelfde geldt voor PS5-bezitters met de release van de PS4. De nieuwere spelprijzen van $ 49,99 komen overeen met de adviesprijs van de nieuwste generatie Nacon-titels.

Written By
More from Vanessa Hale

Xbox Game Pass Zombie Gamerscore Leaderboard is nu beschikbaar op TA

Abonnees van Xbox Game Pass Ultimate kunnen Xbox Series X winnen door...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *