Theatergroep Fallout 76 presenteert A Midsummer Night’s Dream

Als je dit weekend door de woestenij van de Appalachen hebt gereisd en zin hebt in wat hoge cultuur, overweeg dan om te genieten van wat Shakespeare. Fallout 76 A Midsummer Night’s Dream wordt opgevoerd in een post-nucleaire MMORPG en je kunt het live bekijken op Twitch.

Fallout Theater Ensemble Wasteland Theatre Companywerken met Fallout Hope liefdadigheidsinitiatief Om geld in te zamelen voor het St. Jude’s Children’s Hospital. Ze zullen A Midsummer Night’s Dream componeren – het is een van Shakespeare’s meest fantasievolle toneelstukken, en bevat een subplot met zes acteurs die zich voorbereiden op een toneelstuk in het stuk zelf.

Dit zou er in dit geval een toneelstuk van maken in een toneelstuk in een massaal multiplayer-rollenspel. Tripje!

Fundamentalistische voorstanders van Shakespeare moeten opmerken dat dit geen volledige productie van Bard’s toneelstuk zou zijn – Wasteland Theatre speelde zijn eigen post-apocalyptische rol in de show om het te laten passen bij de vreemdheid en wildheid van het post-nucleaire Westen. Virginia.

Dit is niet de eerste keer dat het Wasteland Theatre Shakespeare naar Appalachia brengt: de band heeft verschillende sonnetfestivals opgevoerd en ook een toneelstuk voor Macbeth geproduceerd.

De show begint op 15 oktober om 16.00 uur PST / 19.00 uur EDT (wat betekent 16 oktober om 12.00 uur GMT/1AM CEST), en je kunt de livestream volgen op Het officiële Twitch-kanaal van Five-0 Productions. De tentoonstelling is gratis om ‘bij te wonen’, hoewel donaties worden aangemoedigd en allemaal naar het St. Jude Children’s Hospital gaan en zijn inspanningen in de behandeling en behandeling van kinderkanker.

READ  De open bèta van Marvel's Avengers begint op 21 augustus, het vooraf laden is nu live

Deze maand viert Fallout zijn 25e verjaardag en vanaf 20 oktober kun je een gratis exemplaar van Fallout 3: Game of the Year Edition krijgen. Als je een Amazon Prime-abonnee bent, is Fallout 76 opgenomen in de Prime Gaming Rewards van deze maand.

Written By
More from Max Mcgee
Dit gratis horrorspel draait helemaal om de ultieme horror van het uitdoen van de lichten voor het slapengaan
Toen ik opgroeide, had mijn huis een kelder. Het was gedeeltelijk gemeubileerd,...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *