Top 10 geweldige toepassingen voor sneeuw in videogames

Slug bereidt de boog voor in Horizon Forbidden West.

schermafbeelding: Guerrilla-spellen / Playstation

Ik heb het idee van sneeuw altijd leuker gevonden dan het te scheppen of in mijn laarzen te laten vallen. Toen ik in de staat New York woonde —Een van de meest sneeuwzekere plaatsen In de Verenigde Staten zorgde elke sneeuwstorm die tegen mijn voordeur drukte of een stuk sneeuwbrij waar ik tijdens mijn wandeling naar school in doopte ervoor dat ik witte wolken in de bevroren lucht blies. “deze?”seconde?

Ik ging uiteindelijk verder en ik dacht niet dat ik de sneeuw zou missen. West-New York zou bevroren trottoirs kunnen bevatten. Maar de laatste tijd zijn de bomen kaal en bruin, en het idee van echte sneeuw vol en onvermijdelijk is hardnekkiger geworden. Ik mis het en vind troost in videogames.

Er zijn veel geweldige sneeuwvideogames die er zijn. Bulge, shimmer, 8-bit, etc., allemaal met hun eigen specifieke vibe, stijl en crunch. Voor mij is de sneeuwvideogame perfect om de geruststellende herinneringen op te halen aan vlokken die zich over de ruit verzamelen, de diepgewortelde indrukken die je handen of je hoed maken als je ze in een stapel poeder laat vallen, zo los als een suikerstapel. Dus om een ​​winterse stemming te helpen cultiveren, terwijl we dieper in het seizoen duiken, maar de voorbije seizoenen misschien missen, heb ik enkele van onze KotakuFavoriete voorbeelden van sneeuw en combineer het met een wintergedicht.

READ  Outriders Worldslayer Preview: Is het de moeite waard om terug te keren naar Enoch?
Written By
More from Aubrey Mason
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *