Top 5 beste achterwaarts compatibele games voor de PS5!

FromSoftware wordt vaak geprezen om zijn Dark Souls-serie. Dat is niet zo verwonderlijk, want de franchise heeft gezorgd voor een hele reeks vergelijkbare titels en een geheel nieuwe manier van denken in de gamingwereld. Hoewel de Dark Souls-games een stuk bekender zijn, is Bloodborne alleen mogelijk de beste game die FromSoftware heeft gemaakt.

Net als Dark Souls vereist Bloodborne dat je op een veilige manier door het spel komt, maar zelfs dan ga je dood. Heel, heel vaak. In de Victoriaanse Era-straten van Bloodborne heb je ook niet de luxe om een ​​schild te dragen en zul je vijanden moeten ontwijken of ontwijken. parryen meteen vuursteen pistool of andere ouderwetse vuurwapens. Niet alleen zijn de vuurwapens interessant en op een bijzondere manier gebruikt, ook de wapens in je rechterhand zijn erg uniek. In Bloodborne kunnen veel wapens zelfs met een druk op de knop in een ander wapen worden veranderd mid-swing. Van de prachtige instellingen, de horror-achtige vijanden en de sterke en unieke gameplay, Bloodborne is een perfect spel om te spelen op PS5.

Hoewel de titel geen volledige upgrade krijgt, kun je genieten van enkele andere voordelen van de next-gen console. Op deze manier kunt u genieten van een stal frame rate en razendsnelle laadtijden. Dat betekent dat je bij je overlijden geen decennia meer hoeft te wachten voordat je verder kunt met je avontuur. Tenslotte!

De eerste The Last of Us werd gezien als een van de beste games voor de PlayStation 3 en die ‘traditie’ is voortgezet met The Last of Us Part 2. Volgens velen is de game een van de beste games die de PlayStation 4 heeft te bieden. en de game is ook ideaal om je nieuwe PS5 te testen.

READ  HC reserveert de bestelling tot 24 juli, weer een uitstel voor Sachin Pilot

Naast snellere laadtijden en een stabiele frame rate heeft The Last of Us Part 2 ook extra features als het gaat om de DualSense controller. Wanneer je de trekker van een wapen overhaalt, kun je haptische feedback voelen en de adaptieve triggers zullen hun werk doen wanneer je je boog strakker maakt. Die twee acties zul je vaak in het spel moeten uitvoeren, want Ellie is op wraakmissie.

In tegenstelling tot de eerste The Last of Us speel je niet met Joel, maar met Ellie die je eerst moest beschermen. Het meisje is inmiddels een jonge vrouw geworden die veel heeft geleerd van Joel. Ondanks dat de wereld nog steeds overspoeld wordt door mutanten, lijken Joel, zijn broer en Ellie een rustig leven te kunnen leiden. Dat gaat snel veranderen …

Eigenlijk had Cyberpunk 2077 op hetzelfde moment als de next-gen consoles moeten worden gelanceerd, maar die game is uitgesteld tot december, tot grote ergernis van de fans. De verwachtingen zijn hooggespannen voor de RPG, aangezien het de nieuwe game is van CD Projekt Red, de studio die voorheen verantwoordelijk was voor het meesterlijke The Witcher 3: Wild Hunt.

In The Witcher 3 ga je uit met Geralt of Rivia, die een noodoproep heeft gekregen van de tovenares en oude minnaar Yennefer van Vengerberg. Geralt’s voormalige voogd, Ciri, wordt opgejaagd door een vreemde en dodelijke entiteit genaamd The Wild Hunt, en het is aan Geralt om Ciri in veiligheid te brengen.

Naast de hoofdverhaallijn kun je talloze andere avonturen beleven in de wereld van The Witcher 3, waar er soms geen happy end lijkt te zijn. Het universum is vrij grijs, wat niet verwonderlijk is met constante oorlogen, moord, discriminatie en andere duistere dingen. Op de PS5 kun je nu genieten van de beste manier om van die fantasierijke, maar realistische wereld te genieten. In 2021 kun je ook genieten van een volledige next-gen upgrade voor The Witcher 3!

READ  NASA is van plan om een ​​robotrover te lanceren om tekenen van het vorige leven op Mars te zoeken

Ontwikkelaar Hello Games heeft veel te maken gehad na de lancering van No Man’s Sky. Voor het grootste deel terecht, want veel beloften werden allesbehalve nagekomen. Toch gaf de ontwikkelaar niet op en werkte de studio hard om de beloften waar te maken Kenmerken nog te implementeren en meer.

De huidige versie van No Man’s Sky en de versie bij de lancering zijn daardoor bijna niet te vergelijken. Je zult nog steeds nieuwe planeten ontdekken waar je zal moeten overleven, maar de opties die je tot je beschikking hebt zijn nu ongekend. U kunt voltooien nederzettingen bouw op de hemellichamen, vecht met de plaatselijke fauna of vecht in de ruimte ruimtepiraten.

Hello Games heeft ook een upgrade van de volgende generatie gelanceerd die de ervaring op de PS5 enorm verrijkt. Zo worden de features van de DualSense controller gebruikt, zien de werelden er mooier en voller uit, is er ondersteuning voor 4K 60 FPS, is multiplayer te spelen met 32 ​​spelers en meer. Als je op zoek was naar het juiste moment om je avontuur in No Man’s Sky te beginnen, dan is het dat nu.

Ondanks de lancering van Destiny 2 in 2017, is de game dat nog steeds dreunend. Dit komt deels door de succesvolle uitbreidingen die Bungie heeft uitgebracht, met Beyond Light op 10 november de meest recente uitbreiding. Volgens de studio moet de uitbreiding ook het begin zijn van een nieuw tijdperk, want het is de eerste uitbreiding die is gemaakt met de next-gen consoles in gedachten.

READ  Sufiyum Sujathayam recensie: Wanneer religie opnieuw de liefde wint

Op de PS5 kun je een aantal nieuwe dingen verwachten van sciencefiction plunderaar schutter. Zo geniet je natuurlijk van veel snellere laadtijden, maar ook van een 4K resolutie, een vloeiende frame rate van 60 FPS, een Field of View schuifregelaar en cross-play met spelers op de PlayStation 4. Je hoeft je oude clanmaatjes of vrienden dus niet achter te laten op het oude platform. Bovendien hoeft u niets te betalen voor de upgrade van de volgende generatie.

Wil je aan de slag met de Beyond Light uitbreiding, dan zul je natuurlijk in je zakken moeten graven, maar je krijgt er genoeg voor terug. Spelers worden getrakteerd op een van Destiny’s beste verhaallijnen tot nu toe en kunnen naar de maan van Europa reizen, waar machtige vijanden wachten. Gelukkig krijg je ook een nieuwe reeks krachten tot je beschikking, waardoor een nieuwe gameplaylaag aan de titel wordt toegevoegd. EEN hebbeding uitbreiding voor de doorgewinterde Destiny 2-fan!

Written By
More from Aubrey Mason

Kwesties waren ideologisch en waren belangrijk om ze aan de orde te stellen, zegt Sachin Pilot

Sachin Pilot zei dat hij zijn problemen niet voor de media wilde...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *