Top 5 PUBG Mobile alternatieve games die je kunt spelen

Vorige maand was het Fortnite dat uit de Google Play Store en Apple App Store werd verwijderd wegens het overtreden van richtlijnen en nu is de PUBG Mobile-game in India door de overheid verboden.

De Playerunknown’s Battlegrounds alias PUBG werd voor het eerst wereldwijd geïntroduceerd in het jaar 2018, binnen slechts een paar jaar is het een van de meest gedownloade en gespeelde games aller tijden geworden.

Als je een PUBG-fan bent, moet je misschien naar alternatieven zoeken, aangezien de game nu in India is verboden. Maak je geen zorgen. We hebben een lijst met alternatieve spellen samengesteld die vergelijkbaar zijn met PUBG Mobile, dus in plaats van tijd te besteden aan het vinden van een goed spel, kun je die tijd gebruiken om te spelen.

Call of Duty: mobiel

Net als de PUBG Mobile is Call of Duty: Mobile een gratis te spelen shooter-videogame ontwikkeld door TiMi Studios en uitgegeven door Activision en Garena voor Android en iOS. Deze mobiele versie van de populaire game is vorig jaar oktober geïntroduceerd.

Het wordt geleverd met iconische multiplayer-kaarten en modi en kan worden gespeeld met ongeveer 100 spelers in het Battle Royale-slagveld, evenals Fast 5v5 team deathmatch en Sniper vs sniper battle.

Downloaden op Android | Download op iOS

Garena Free Fire

Garena-Free-Fire

Garena, een in Singapore gevestigd bedrijf, publiceerde Free Fire terwijl de in Vietnam gevestigde 111dots-studio de ontwikkeling van het spel leidde. De game lijkt veel op PUBG, maar heeft enkele wijzigingen.

In plaats van 100 spelers, bestaat Garena Free Fire bijvoorbeeld uit 50 spelers die met elkaar vechten om te overleven. Het was een van de meest gedownloade mobiele games van 2019 en dit kan worden toegeschreven aan optimalisatie die ervoor zorgt dat de game soepel draait op low-end smartphones.

READ  GameSir X2 Mobile Gaming Controller is nu verkrijgbaar

Downloaden vanuit Play Store | Downloaden vanuit App Store

ShadowGun Legends

ShadowGun-Legends

Shadowgun Legends is een gratis mobiele first-person shooter-videogame ontwikkeld en uitgegeven door Madfinger Games voor Android en iOS. Het biedt Sci-Fi-gameplay, high-definition graphics en interactiviteit.

De game, die een derde primaire aflevering is van de Shadowgun-serie, bestaat uit meer dan 200 campagnemissies voor één speler en verschillende spelmodi voor meerdere spelers, zoals Duel, Ascendancy, Elimination en Dungeons.

Download voor Android | Download voor iOS

Battlelands Royale

Battlelands-Royale

De game, ontwikkeld door de Finse ontwikkelaar Futureplay, is een battle royale-game voor 32 spelers. Vergeleken met andere games zoals PUBG en Call of Duty, ziet deze er heel anders uit, maar hij is behoorlijk competitief.

Een van de nadelen van het spel is dat het een voicechat-functie mist, waardoor de spelers niet met elkaar kunnen communiceren.

Downloaden op Android | Download op iOS

Infinity Ops Sci-Fi

Infinity-Ops

Het spel speelt zich af in de verre toekomst, wanneer de mensheid de grenzen van de technologische ontwikkeling heeft overschreden en de wereld is afgedaald in de chaos van interplanetaire oorlogsvoering.

De Infinity Ops Sci-Fi biedt hoge graphics, geluid en interactieve gameplay, waardoor het een geschikt alternatief is voor PUBG. In dit spel worden spelers geconfronteerd met team-PvP-gevechten in klassen zoals Recruit, Saboteur, Tank en Assault.

Downloaden op Android | Download op iOS

Kortom

Dit zijn de vijf beste alternatieven voor de PUBG Mobile- en Fortnite-games. Als je denkt dat we een of andere game hebben gemist die een plaats in deze lijst verdient, laat het ons dan weten via onze socialemediaprofielen.

READ  Saints vs. Packers: Game Time, TV, Radio, Online Streaming, Mobile en Odds
Written By
More from Vanessa Hale

Beste PS4 en Xbox One Horror Games Dag 29: PT

Ondanks dat het een korte speelbare teaser is voor Silent Hills, heeft...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *