Tor Browser krijgt eindelijk native ondersteuning voor Apple Silicon [Download]

Tor Browser krijgt eindelijk native ondersteuning voor Apple Silicon [Download]

Tor Browser is eindelijk bijgewerkt met native ondersteuning voor Apple Silicon. De browser start automatisch Tor-back-endprocessen en leidt verkeer door het Tor-netwerk om de privacy te verbeteren.

Tor Browser 12.0 ge├╝pgraded naar Firefox Extended Support Release 102.

Nogmaals, het is tijd om Tor Browser te upgraden naar de nieuwste Firefox Extended Support-versie. We hebben de afgelopen maanden sinds de release van Tor Browser 11.5 de release-opmerkingen van ESR 102 doorgenomen om ervoor te zorgen dat elke wijziging compatibel is met Tor Browser. Als onderdeel van dit proces wordt alles wat in strijd zou kunnen zijn met de strikte privacy- en beveiligingsprincipes van Tor Browser zorgvuldig uitgeschakeld.

Een van de vele updates is lokale ondersteuning voor Apple Silicon.

Dit was geen geringe taak, maar we zijn blij te kunnen zeggen dat Tor Browser 12.0 nu Apple Silicon native ondersteunt. Net als Mozilla’s benadering van Firefox, kozen we ook voor Universal Binary – dit betekent dat zowel x86-64 (dwz Intel-compatibel) als ARM64 (dwz Apple Silicon-compatibel) samen worden gebundeld met de juiste versie die automatisch wordt gekozen bij de lancering.

U kunt het openbare binaire bestand Tor 12.0 downloaden via de onderstaande link. Controleer het bestand Log hier wijzigen.

Downloaden

READ  APSC Research Assistant Interview Letter uitgegeven; Hier is de downloadlink
Written By
More from Eda Greene
Onder ons is nu echt heel populair
Indiegame Among Us is de laatste tijd enorm in populariteit gestegen. Volgens...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *