TPA introduceert verbeterde 5G- en 4G-service, waarmee reizigers binnen enkele seconden volledige films kunnen downloaden

Het aantal mensen dat vliegt is nog steeds laag, maar op Tampa International Airport nemen de internetsnelheden toe. 5G en verbeterde 4G-service Op de onlangs gelanceerde eigen top drie mobiele providers van het land.

Vanaf het moment dat u landt en uw mobiele telefoon inschakelt totdat u het eigendom van TPA verlaat, krijgt u nu een supersnelle service.

De afgelopen twee jaar is er achter de schermen gewerkt om dit mogelijk te maken AT&TEn de VerizonEn en T-Mobile Om de 5G-dekking te verbeteren en uit te breiden en 4G-netwerken te verbeteren.

“ Nog eens 800 [antennae are] Binnen ons station en rondom onze faciliteiten. Danny Valentin, Senior Communications Manager bij Tampa International Airport, zei: “We hebben bijna 80 kilometer aan kabel, glasvezelkabel en koperen kabel gerend.

Voor reizigers en medewerkers betekent dit dat u zich geen zorgen hoeft te maken over plotselinge of verbroken verbindingen en dode zones. Bovendien maakt de verhoogde snelheid productiviteit of tijdrovend gemakkelijk.

“We hebben nu het snelste en beste internet beschikbaar”, zei Valentine.

FOX 13 controleerde de snelheden met een 4G-gsm in South Tampa en de downloadsnelheid is terug naar 22,16 Mbps.

We hebben dezelfde test op de luchthaven uitgevoerd en we haalden 249,82 Mbps, dat is meer dan 11 keer. Met die snelheid kun je een 3,5 uur durende film zoals “The Irishman” in ongeveer 35 seconden downloaden.

En als je een telefoon hebt die 5G ondersteunt, is hij sneller.

READ  Download uw favoriete films op 123Movies

“Je kunt deze hele film in twee seconden of minder downloaden met de 5G-snelheden die we in het basisstation zien, en het is echt gaaf,” zei Valentine.

Beslis dat je een heel seizoen van je favoriete programma wilt downloaden, geen probleem.

“Als je tien minuten verwijderd bent van het instappen in het vliegtuig, kun je tijdens die vlucht zoveel mogelijk content downloaden”, zei Valentine.

En het gaat niet alleen om TPA, vervoerders hebben ook 5G-service uitgerold in andere delen van Tampa. AT&T 5G + is beschikbaar in de kanaalzone en bij Raymond James Stadium. Het 5G-ultrabreedbandnetwerk van Verizon is uitgebreid met het stadion en delen van de stad, en de 5G-service van T-Mobile dekt het grootste deel van Tampa.

Alle tijdige upgrades voor Super Bowl.

“We gaan echt goed beginnen met deze passagiers en deze fans en ze een geweldige eerste indruk geven van de omgeving”, aldus Valentine.

Written By
More from Eda Greene

Hoe de update van PUBG Mobile seizoen 16 te downloaden

Afbeelding via PUBG Corporation PUBG Mobile Seizoen 16 is klaar om te...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *