[Trailer] Actie-RPG ‘Lovecraft’s Untold Stories 2’ aangekondigd voor pc en consoles

1C Entertainment is nog niet helemaal klaar met Lovecraft, zo lijkt het. bovenop de advertentie vergeef me papa1C Entertainment en ontwikkelaar Blini Games hebben de lancering aangekondigd van een RPG Lovecraft Untold Stories 2 Voor PlayStation 4, Xbox One en pc via stoom-. en zoals vergeef me papaVolg 2019 Onvertelde verhalen van Lovecraft Het wordt uitgebracht in vroege toegang op 28 oktober.

waar ophalen Onvertelde verhalen van Lovecraft Nadat je het hebt gestopt, zie je een RPG met elementen die lijken op personages uit de eerste game die vecht tegen een onbekende met twee nieuwe gezichten. Het verhaal gaat over de surrealistische kunstenaar Ardois-Bonnot die zijn schilderij Dream Landscape presenteert op de Parijse Salon in het voorjaar van 1926. Toen het schilderij eenmaal werd onthuld, veroorzaakte het natuurlijk een plotselinge rel. Kort na de tentoonstelling viel Ardois-Bonnot in een vreemde slaap en niemand kon hem wekken. Het is aan jou om het te onderzoeken.

Sluit je aan bij de detective, heks en professor uit de eerste game, middelmatigheid, ervaren krijger en alien aan boord om hun unieke talenten en speelstijlen te lenen. Ook nieuw in het spel is de mogelijkheid om je eigen uitrusting te maken. Vind blauwdrukken en middelen om nieuwe items te maken en te verbeteren, waarbij elk item het uiterlijk van je personage verandert.

eindelijk, Lovecraft Untold Stories 2 Het introduceert een nieuwe coöp-multiplayermodus, waarin maximaal vier spelers in tientallen niveaus kunnen vechten. Vergeet niet om je doelwit in de gaten te houden.

READ  Discord kan pc-games laten crashen
Written By
More from Max Mcgee

Boneworks Dev plaagt de voortgang in de volgende Quest 2-game

Stress Level Zero-ontwikkelaar, Brandon J. Laatsch, plaagde de volgende studiogame op Twitter...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *