TransIP stopt met de gratis Stack-variantTransIP stopt met de gratis Stack-service die 1 TB opslagruimte biedt. De gratis accounts worden binnen drie maanden stopgezet. Gebruikers kunnen de gegevens downloaden of het gratis account converteren naar een betaald Stack-account.

Gratis Stack-variant

Eerder waren er twee incidenten met de opslagsystemen van de dienst. Bovendien gingen gegevens verloren van enkele honderden gebruikers. Meerdere schijven zijn defect op één server. Hiermee is geen rekening gehouden. Omdat Stack de veiligheid van de data niet kan garanderen, is besloten de gratis dienst definitief stop te zetten.

Stack is een gratis dienst die sinds 2015 in Nederland beschikbaar is. Het is mogelijk om tot 10 februari van de dienst gebruik te maken. Daarna worden de bestanden definitief verwijderd.

Door de gratis abonnementen is het altijd een bewuste keuze geweest om geen backups te maken van de dienst. Volgens TransIP was de gratis dienst vooral bedoeld als vrije ruimte voor je data.

TransIP schrijft in een blogpost dat gebruikers hun gegevens kunnen upgraden of downloaden en vervolgens hun account kunnen annuleren. Ook is er meer informatie te lezen in de blog over de beslissing.


Vorig artikelBlack Friday 2020 start bij bol.com op 20 november; je zou dit moeten weten

READ  Vandaag acht uur lang de beste rockhits op DMG Radio en maak je kans op een bouwradio - Deurne Media Groep
More from Madison Garrett

De 5 beste iOS apps in de App Store vanaf week 37

De nieuwe week staat voor de deur, maar daarvoor kijken we terug...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *