Trusted Leaker suggereert vandaag geen MacBook Pro of andere hardware-aankondigingen op WWDC

In reactie op een tweet met de vraag of er hardware-aankondigingen komen op WWDC 2021, een cryptische maar vertrouwde leaker”l0vetodreamHij suggereerde dat er niets zou zijn.In een vervolgtweet lijkt hij de lancering van de nieuwe 14-inch en 16-inch MacBook Pro-modellen op dit moment te hebben uitgesloten, wat suggereert dat het nog te vroeg is om aan te kondigen.


Voorafgaand aan de WWDC-conferentie, die vandaag begint met Apple’s Keynote om 10.00 uur PST, was er ، sommige geruchten Op de ontwikkelaarsconferentie zal ten minste één nieuw MacBook Pro-model worden aangekondigd met Apple-silicium. Echter, toeleveringsketenrapporten van verkooppunten zoals: Nikki Azië En de DigiTimes Ze beweerden dat de massaproductie van de nieuwe MacBook Pro-modellen pas in de tweede helft van 2021 van start gaat.

De leaker zinspeelde ook op een nieuwe gebruikersinterface voor ten minste één van Apple’s softwareplatforms, hoewel hij niet specificeerde welke, en zei dat Apple van plan is verbeteringen aan het HomeKit smart home-framework aan te kondigen.

WWDC is de jaarlijkse ontwikkelaarsconferentie van Apple, meestal gericht op software, aangezien Apple naar verwachting iOS 15, iPadOS 15, macOS 12, watchOS 8 en tvOS 15 zal onthullen. Stephen Hackett in Zes kleurenApple heeft de afgelopen twee decennia op de WWDC minstens één advertentie over apparaten gemaakt op 65 procent van de zoekwoorden.

Net voor WWDC 2020 vorig jaar, l0vetodream Onthul nauwkeurig de naam van macOS Big Sur En vele andere details.

READ  Apple verlaagt de prijs van EarPods met $ 10 nu ze niet bij iPhones zijn inbegrepen

Written By
More from Lesley Curry

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *