TS EAMCET 2022 herzien zaalticket vrijgegeven: hier is hoe te downloaden

Telangana State Board of Higher Education (TSCHE) heeft namens JNTU Hyderabad woensdag de herziene 2022 Medical and Pharmacy Joint Entrance Examination (TS EAMCET) tickets voor 2022 vrijgegeven.

Kandidaten die zich hebben geregistreerd om het EAMCET (AM)-examen bij te wonen, kunnen hun Hall Ticket downloaden van de officiële website – eamcet.tsche.ac.in. Gewijzigde zaaltickets voor het EAMCET-examen worden alleen verstrekt voor landbouwkundige en medische keuringen. Eerdere landbouw- en medische controles werden uitgesteld vanwege zware regenval in Telangana. De test vindt nu plaats op 30 juli en 31 juli 2022.

De officiële website luidt: “Kandidaten wordt geadviseerd om de wijziging in het herziene examenrooster te noteren en de relevante website te bezoeken om onmiddellijk zaaltickets te downloaden.” Kandidaten wordt aangeraden om op 30 juli en 31 juli hun aangepaste zaalticket mee te nemen voor het examen.

In het geval dat het zaalticket niet wordt ingediend, mag de kandidaat het examen niet schrijven en is het daarom verboden om deel te nemen aan het toelatingsexamen.

Check hier je TS EAMCET 2022 zaalticket:

1. Ga naar de officiële TSCHE-website – eamcet.tsche.ac.in.

2. Klik op de hoofdpagina op de link “Download Hall (AM) Card”

3. Log indien nodig in met uw aanvraagnummer, geboortedatum en andere details

4. Download het aangeboden TS EAMCET zaalticket

5. Maak er een papieren versie van voor toekomstig gebruik

Geachte lezer,

Business Standard heeft er altijd naar gestreefd om de laatste informatie en commentaar te geven over ontwikkelingen die voor u van belang zijn en die bredere politieke en economische implicaties hebben voor het land en de wereld. Uw voortdurende aanmoediging en feedback over hoe we ons aanbod kunnen verbeteren, heeft onze vastberadenheid en onze toewijding aan deze idealen nog sterker gemaakt. Zelfs in deze uitdagende tijden als gevolg van Covid-19 blijven we ons inzetten om u op de hoogte te houden met betrouwbaar nieuws, gezaghebbende meningen en inzichtelijk commentaar op relevante actuele kwesties.
We hebben echter een verzoek.

Terwijl we de economische impact van de pandemie bestrijden, hebben we uw steun nog meer nodig, zodat we u meer kwaliteitsinhoud kunnen blijven bieden. Ons inschrijvingsformulier heeft een bemoedigende reactie gekregen van velen van jullie, die zich hebben geabonneerd op onze online inhoud. Meer abonneren op onze online inhoud kan ons alleen maar helpen onze doelen te bereiken om betere en relevantere inhoud te bieden. Wij geloven in vrije, eerlijke en geloofwaardige journalistiek. Uw steun met meer abonnementen kan ons helpen de journalistiek te beoefenen waar we ons voor inzetten.

Ondersteuning kwaliteit pers en Abonneren op Business Standard.

digitale editor

READ  De gegevens van het neergestorte Indonesische vliegtuig zijn gedownload
Written By
More from Eda Greene
Download MHPOST Postman MTS Answer Key 2021 @ dopmah20.onlineapplicationform.org, maak eventueel bezwaar vóór 7 februari
MHPOST Postman MTS Response Key 2021 @ dopmah20.onlineapplicationform.org vrijgegeven. Bekijk hier de...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *