TU12 was de laatste update van The Division 2, maar dat is niet langer het geval

Ubisoft heeft vandaag bevestigd dat TUF 12 inderdaad de laatste update van The Division 2 was. Ubisoft heeft vandaag ook bevestigd dat Titelupdate 12 niet langer de laatste update van Division 2 is en dat er later dit jaar meer content naar de game komt. Het lijkt erop dat Massive, de Ubi-studio achter The Division, nog niet helemaal in beslag is genomen door deze Star Wars-game.

“Sommigen van jullie merkten op dat TU 12 oorspronkelijk de laatste grote update voor The Division 2 zou zijn”, zeiden de ontwikkelaars op Adverteren, “Maar dankzij uw voortdurende steun bevinden we ons nu in de vroege ontwikkelingsstadia om later in 2021 nieuwe inhoud uit te brengen. Hoewel het nog te vroeg is om vandaag meer in detail te treden, hoeft u niet lang te wachten, zoals we zullen doen deel zo snel mogelijk meer. “

Dit komt nadat Ubisoft onofficieel meer Sectie 2-updates heeft bevestigd tijdens een recente oproep van investeerders, door simpelweg te zeggen dat er “meer” van de game zal zijn in 2021 en 2022.

Voorlopig is The Division 2 echter Resident Evil. We zullen zien of er snel genoeg iets belangrijkers zal komen.

Tussen Star Wars-, multiplayer- en misschien zelfs Star Wars-multiplayer-games lijkt Massive maar liefst een paar jaar voor de boeg te hebben.

READ  Mass Effect Trilogy Remastered zou voor het einde van het jaar kunnen verschijnen
Written By
More from Max Mcgee

Rising Storm 2: Vietnam en Abz├╗ zijn een week gratis in de Epic Store

Twee nieuwe games zijn nu deze week gratis in de Epic Games...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *