Turn-based tactische game Days of Doom aangekondigd voor PS5, Xbox Series, PS4, Xbox One, Switch en pc

Turn-based tactische game Days of Doom aangekondigd voor PS5, Xbox Series, PS4, Xbox One, Switch en pc

Uitgever Atari en ontwikkelaar SneakyBox hebben een turn-based tactische roguelite aangekondigd dagen van overlijden Voor PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch, pc (Steam en Epic Games Store) en Atari VCS. Het wordt gelanceerd in 2023.

Hier is een overzicht van het spel, via Atari:

op

dagen van overlijden is een turn-based tactische roguelite die zich afspeelt in een onconventionele post-apocalyptische wereld. Het vindt een beproefde formule opnieuw uit en voegt eigenzinnige personages, onverwachte vijanden en intense, actievolle gevechten toe tegen een levendige en bizarre achtergrond.

Uitdagende traditionele opvattingen over de eindtijd, dagen van overlijden is een spannende post-apocalyptische reis die zich afspeelt in een dynamische en chaotische wereld waar zombies, indringers, zombie-indringers en gemuteerde hagedissen vrij rondlopen. Je begint aan een epische reis om door een verraderlijke woestenij te navigeren en een toevluchtsoord te midden van de ruïnes te bereiken. Gewapend met een bescheiden groep overlevenden met unieke vaardigheden, moet je strategisch door hordes ondoden en andere dreigende vijanden manoeuvreren, je zuurverdiende middelen beheren en tactieken bedenken waarmee je ondoden en gemuteerde zwermen te slim af kunt zijn.

Het beheersen van de kunst van turn-based gevechten is essentieel om te overleven in deze martelende wereld. Elk karakterarchetype bezit unieke vaardigheden die, wanneer ze vakkundig worden gebruikt, het tij van de strijd kunnen keren. Ontketen chaos met Pyro en zet vijanden in vuur en vlam met voortdurende schade. Ontketen het onstuitbare duo van Hydromancer en Thrasher, het formidabele paar dat vijanden overspoelt met wateraanvallen en voor spannende verrassingen zorgt. Hoewel de kansen onmogelijk lijken, is strategisch gebruik van de talenten van elke klasse, samen met tijdige upgrades en nieuwe vaardigheden, de sleutel tot het verslaan van ondode (of anderszins vervelende) bedreigingen.

Bereid je voor op eindeloze verrassingen en meedogenloze uitdagingen, want er zijn geen twee oplossingen dagen van overlijden Het is hetzelfde als altijd. Het procedureel gegenereerde landschap en de onvoorspelbaarheid van vijandelijke ontmoetingen zorgen ervoor dat elk spel een nieuwe kans biedt om je overlevingsvaardigheden aan te scherpen, waardoor je naar de top van het spel wordt geduwd.

Belangrijkste kenmerken

  • Prachtig geanimeerde, met de hand getekende kunst die de griezelige post-apocalyptische visie tot leven brengt.
  • Acht personageklassen, elk uitgerust met unieke standaardvaardigheden en speciale vaardigheden.
  • Tientallen vijanden, van de typische zombies tot dodelijke raiders en muterende crawlers, tot explosieve monsters en twee verrassend meedogenloze baasgevechten.
  • Meer dan 50 willekeurige gebeurtenissen presenteren risico- en beloningsscenario’s.
  • Meer dan 70 items en runen om te verzamelen om de kansen in jouw voordeel te keren.
  • Roguelite-voortgang betekent dat geen twee runs hetzelfde zullen zijn, maar je bent permanent bezig met het upgraden van statistieken zoals de grootte van de groep en de snelheid van het verzamelen van middelen, wat betekent dat elke ronde je dichter bij het bereiken van je doel brengt.
  • Originele orkestrale soundtrack van Gil Dittmar.

Bekijk hieronder de aankondigingstrailer. Bekijk de eerste screenshots in de galerij.

READ  GoldenEye Xbox 360 remaster is opgeschort door Nintendo, zeggen de ontwikkelaars

Advertentie aanhangwagen

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *