Twee jaar later kreeg de 86Box pc-emulator de 3.0-update met Pentium II-ondersteuning

DOSBox biedt een eenvoudige manier om een ​​breed scala aan oude klassieke spellen te spelen, maar het dekt niet alles. Gelukkig zijn er een heleboel andere pc-emulators die erop gericht zijn je te laten sleutelen aan oude software in een breed scala aan oude configuraties, en een van de meest opvallende is een nieuwe grote update met ondersteuning voor meer geavanceerde klassieke hardware. .

86Box versie 3.0 is eerder deze maand uitgekomen, na meer dan twee jaar van eerdere versies 2.0. Er zijn hier een aantal belangrijke functies, maar de grootste toevoeging is ondersteuning voor een nieuwe ronde Intel-processors, waaronder Pentium Pro-, Pentium II- en Celeron-opties. Leuk vinden Opmerking voor ontwikkelaars:Deze zijn “niet helemaal nauwkeurig vanwege de out-of-system kernel-engine en de ingebouwde L2-cache, die beide te complex zijn om te emuleren”, maar ze zouden je wat krachtigere opties moeten geven voor latere pc-games. (Ervan uitgaande natuurlijk dat uw CPU de taak aankan die u uitvoert).

86Box is zelf een vork van PCem, maar krijgt regelmatiger updates dan zijn voorganger. Als je niet met veel pc-emulators buiten DOSBox hebt geknoeid, pas dan op voor de extra inspanning die je in de installatie steekt – het laat je tenslotte je hardwareconfiguraties selecteren tot op individuele hardwarecomponenten.

Maar als je het plezier van Windows 98 (of XP, als je dapper bent) via Windows 10 wilt ervaren, is dit misschien wel de beste optie. Het is in ieder geval meer gericht op het uitproberen van oudere hardware dan zoiets als VMWare.

{“Scheme”: {“page: {“content”: {“title: “Na 2 jaar krijgt de 86Box-emulator 3.0-update met Pentium II-ondersteuning”, “type”: “news”, “category”: “emulation”} , “user”: {“loginstatus: false}”, “game”: {“publisher”: “”,”genre”: “”,”title”: “Emulation”, “genres”:[]}}}}

READ  Turnip Boy pleegt belastingontduiking, wendt zich tot de computer en draait zich in april om

Written By
More from Max Mcgee
Districtshonkbalresultaten van de wedstrijden van dinsdag met PTHS, PC en DTHS
Monticello versloeg maandag Pontiac thuis met een thuistour. Op dinsdag scoorde Hakim...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *