Twee Overwatch 2-spelers sloegen het ’teleurstellende’ Pride-evenement dicht: ‘Dit is triest’

Twee Overwatch 2-spelers sloegen het ’teleurstellende’ Pride-evenement dicht: ‘Dit is triest’

gepubliceerd: 2023-06-02 T03:41:38

bijgewerkt: 2023-06-02 T03:41:50

Overwatch 2-spelers hadden kritiek op de nieuwe Pride Month-aanwinst van de game, noemden het “teleurstellend” en vroegen zich af hoe het in de eerste plaats als een evenement kon worden geclassificeerd.

De hero shooter van Blizzard Overwatch 2 heeft het de laatste tijd moeilijk. Met de gedeeltelijke annulering van de PvE-modus lijkt het erop dat een aantal spelers veel vertrouwen in de game en zijn toekomst hebben verloren. Zelfs makers van inhoud vinden het leuk Samito heeft het spel tijdelijk verlatenen verhuizen naar groenere weiden.

Artikel gaat verder na aankondiging

Blizzard-ontwikkelaars hebben verklaard dat PvE in een of andere vorm naar de game zal komen, maar in een kleinere capaciteit dan oorspronkelijk gepland. Spelers kunnen nog steeds verhaalinhoud in de game verwachten, maar het oneindig herspeelbare deel van PvE is geannuleerd om de huidige staat van de game beter te ondersteunen.

Ondanks het turbulente traject van de hero shooter, zijn spelers nu om een ​​andere reden weer in mijn armen. Deze keer kreeg Blizzard kritiek van een groot deel van de gemeenschap omdat het in juni een “teleurstellend” Pride-evenement had georganiseerd.

Artikel gaat verder na aankondiging

Twee Overwatch 2-spelers bekritiseerden Blizzard voor het Pride-evenement

Blizzard heeft aangekondigd dat Pride Month dit jaar officieel zal plaatsvinden in Overwatch 2. De identiteit van hoofdrolspelers zoals Baptiste en Vara wordt onthuld, wat veel fan-theorieën over de personages bevestigt. Naast een kort verhaal heeft Blizzard ook verschillende spelerskaarten uitgebracht die verschillende LGBTQ+-identiteiten in het spel vertegenwoordigen en verschillende Pride- en kartonnen vlaggen rond de Midtown-kaart toegevoegd.

READ  Details voor pre-order en 25th Anniversary Edition - PlayStation.Blog

Veel spelers vonden echter dat dit evenement niet eens een evenement mocht heten.

Artikel gaat verder na aankondiging

Serieus..sommige vlaggen en knipsels toegevoegd aan een reeds bestaande kaart door ontwikkelaars van een miljardenbedrijf bestempeld als een “evenement”…het is alsof je zegt dat de laatste Cardboard Reinhardt Skin een “evenement” is..wat is een evenement ‘Die is er niet?’ enkele post leest.

“Als ik Overwatch niet op Twitter zou volgen, zou ik niet weten dat er een evenement was. Ik heb eigenlijk geprobeerd te controleren of er een update was. Ik wist niet dat het Pride-evenement echt live was. Geen laadscherm, geen welkomstbericht , geen gloednieuwe spelmodus of nieuwe doelstellingen met beloningen,” Volg de originele poster.

Artikel gaat verder na aankondiging

Velen hebben Blizzard bekritiseerd omdat het niet suggereerde dat de actie live in het spel is, waarbij spelers het gevoel hebben dat ze “de actie subtiel hebben bijgewerkt”.

Overwatch 2-spelers hebben het gevoel dat het Pride-evenement “onzichtbaar is bijgewerkt” in het spel

“Ja, de pictogrammen zijn uitgeschakeld en de kaart is verfrissend. Zonder te weten dat het gebeurt, zou ik het niet eens hebben opgemerkt. Ze hebben het al stiekem bijgewerkt in” een reactie van de gebruiker.

Anderen hebben ook opgemerkt dat dit een van de eerste evenementen in Overwatch 2 is waar er geen uitdagingen waren die Battle Pass XP of cosmetica aan spelers toekenden.

Artikel gaat verder na aankondiging

“Het feit dat er geen achtergrond van het evenementmenu of een kleine evenementbanner in de rechterbenedenhoek van het menu is, toont alleen maar aan hoe weinig moeite hiervoor wordt gestoken… Dit is ook het eerste ‘evenement’ dat geen uitdagingen heeft die geeft de gevechtspas EXP of cosmetica, “One merkte een redditor op.

READ  Google onthult de beste Android-apps en -games van 2020: bekijk ze hier

“Ik dacht dat ze op zijn minst iets soortgelijks zouden doen voor het Gardener Symmetra-evenement… wat games winnen/spelen, wat XP krijgen, misschien een geluidslijn en een spray? Dat is triest,” een ander Gebruiker ging akkoord.

Artikel gaat verder na aankondiging

Het is onzeker of Blizzard trucs heeft om spelers de komende weken tevreden te houden, maar voorlopig voelen sommige spelers zich zeker niet zo trots als Blizzard had gehoopt.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *