Twitch Plays Pokémon wordt 10 jaar oud en keert terug naar Pokémon Red met klassieke regels

Twitch Plays Pokémon wordt 10 jaar oud en keert terug naar Pokémon Red met klassieke regels

Het is inmiddels 10 jaar geleden Twitch speelt Pokemon Het is een fenomeen van livestreaming geworden. Maandag, om de verjaardag van het stuk te vieren Pokemon Rood Via Twitch-chat zijn de producers van het kanaal begonnen met een nieuwe trailer voor de originele Game Boy-game, met een nieuwe twist. Deze keer wordt Twitch Plays Pokémon gespeeld op officiële Nintendo-hardware, niet op een emulator.

Pokemon Rood Werkt op een Super Game Boy-adapter die is aangesloten op een Super NES; De originele incarnatie van Twitch Plays Pokémon gebruikte een variant van de VisualBoyAdvance-emulator. En om een ​​extra vleugje nostalgie aan de jubileumuitzending toe te voegen, wordt Twitch Plays Pokémon vertoond op een oude CRT-tv.

Maar de besturing is nog steeds klassiek in Twitch Plays Pokémon. De input van de controller wordt bepaald door wat kijkers typen in de Twitch-chat. Deze keer houden mensen met Twitch Plays Pokémon vast aan de besturingselementen in 'Anarchy'-stijl, wat betekent dat ze getimede en volledig willekeurige invoer zullen gebruiken die mensen in de chat plaatsen. Het originele Twitch Plays Pokémon-spel begon met de Anarchy-besturing, maar na dagen van belemmering van de voortgang schakelde het over op “Democratische” besturing. Met deze oplossing kunnen TPP-spelers in wezen stemmen over zetten om het avontuur vooruit te helpen.

Twitch Plays Pokémon-producenten zeggen de gameplay Pokemon rood Dit is nog maar het begin van het 10-jarig jubileum van de zender. Ze zijn van plan “elke grote Pokémon-regio” in de “Super Gauntlet” -gameserie te bezoeken en “de randapparatuur uit te proberen die sommige Pokémon-spellen kunnen gebruiken.”

READ  Maker Cyberpunk 2077: gamers kunnen geld terugkrijgen

De originele Twitch Plays Pokémon-incarnatie werd gelanceerd op 12 februari 2014. Het duurde 16 dagen, zeven uur, 50 minuten en 40 seconden om te voltooien, waarbij meer dan een miljoen mensen deelnamen aan de collectieve playthrough van de game. Pokemon rood. Het kanaal ging verder met andere games in de belangrijkste Pokémon-serie, die ik speelde Pokemon Kristal, Pokemon Smaragd, Pokemon-platina, Pokemon Zwart, Pokemon XEn anderen tijdens haar eerste jaar. Het kanaal bracht een stroom van navolgers voort, waaronder een waarin een vis de taak kreeg om Pokémon te verslaan en Twitch Plays Dark Souls.

Ga naar Twitch met Pokemon-kanaal Om het verstrijken van de tijd te herinneren en erover te rouwen met je mede-Pokemon-fans.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *