Twitter beëindigt officieel de oude geverifieerde hashtags

Twitter heeft officieel alle oude vinkjes verwijderd. Dat wil zeggen, iedereen die een blauw vinkje heeft gekregen omdat hij prominent in de publieke belangstelling stond – zoals beroemdheden, publieke figuren, journalisten, influencers en meer – heeft niet langer een privébeoordeling op het platform.

Eerder kondigde Twitter al aan dat alle oude geverifieerde accounts morgen, 20 april, worden verwijderd. Om een ​​vinkje te krijgen, moeten gebruikers zich abonneren op Twitter Blue. Twitter Blue kost $ 8 per maand en verifieert iemands identiteit niet, maar biedt wel een vinkje naast hun naam en een paar andere functies, zoals het bewerken van tweets.

Hoewel oudere geverifieerde accounts hun vinkjes hebben verloren, hebben sommige bedrijven en organisaties nu een gouden vinkje met een vierkante profielfoto om aan te geven dat ze officieel zijn. Overheidsfunctionarissen hebben nu een grijs vinkje naast hun naam en overheidsorganisaties een vierkante profielfoto en een grijs vinkje naast hun naam.

Het is ook vermeldenswaard dat sommige van de oudere vinkjes mogelijk zijn geconverteerd naar Twitter Blue-vinkjes. Stephen King, de auteur achter boeken als It, Carrie en The Shining, tweette dat zijn account zegt dat hij geabonneerd is op Twitter Blue en dat hij hen zijn telefoonnummer heeft gegeven, maar hij beweert dat hij dat ook niet heeft gedaan.

Nu de oude vinkjes zijn verwijderd, is het nu gemakkelijker dan ooit voor iemand om zich voor te doen als opmerkelijke mensen zoals beroemdheden, journalisten of zelfs leiders als ze zich abonneren op Twitter Blue. Dit is iets wat we eerder hebben gezien.

READ  Xbox Insider lekt een nieuwe Halo-game voor Halo Infinite

leuk vinden genoemd Eind vorig jaar begonnen een handvol accounts zich voor te doen als Donald Trump, Elon Musk en zelfs Nintendo. Dit zorgde ervoor dat Twitter alle accounts die betrokken waren bij dit gedrag opschortte en Twitter Blue tijdelijk opschortte.

Bekijk voor meer technisch nieuws ons verhaaloverzicht op De eerste opvouwbare smartphone van Google is uitgelekt En hoe Kunstmatige intelligentie wordt gebruikt om jouw ultieme avonturenspel te creëren.

Written By
More from Aubrey Mason
De Amerikaanse president Donald Trump draagt ​​voor het eerst een gezichtsmasker in het openbaar
Donald Trump zei: ‘Ik vind het geweldig om een ​​masker te dragen.’...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *