U kunt nu officiële Windows 11 24H2-achtergronden met AI-thema downloaden

U kunt nu officiële Windows 11 24H2-achtergronden met AI-thema downloaden

Windows 11 24H2 op Copilot+ PC bevat drie nieuwe achtergronden met AI- of Copilot-thema's: Licht, Donker en Donker/Zwart (OLED). Deze achtergronden zijn ontworpen rond het huidige Windows 11-platform, maar iets kleurrijker. Daarnaast heeft Microsoft een OLED-versie van de wallpaper gemaakt voor de nieuwe Copilot+ PC met OLED-paneel.

Zoals u waarschijnlijk weet draait het bij Copilot+ pc's om betere prestaties, een langere batterijduur en authenticiteit. Om de lancering van de Leeuwebek te vieren Hier is de volledige versie van de achtergrond, afkomstig uit een van de modules op de Build 2024-conferentie:

Klik met de rechtermuisknop (ingedrukt houden) om het in een nieuw tabblad te openen en de afbeelding op te slaan

Houd er rekening mee dat deze achtergrondafbeeldingen origineel zijn en afkomstig zijn van een van de Copilot+ pc's met Windows 11 24H2 tijdens de ontwikkelaarsconferentie Microsoft Build 2024.

De achtergronden met Copilot-thema zijn zo mooi dat je ze alleen op ARM AI-aangedreven pc's vindt, maar je kunt ze altijd handmatig downloaden.

Zal Microsoft deze achtergronden publiceren in de Microsoft Store? Wij denken van niet, maar hieronder vind je de directe downloadlinks voor de drie versies:

Hier is de donkere versie van de Windows 11 AI-achtergrond van dichterbij bekeken:

Klik met de rechtermuisknop (ingedrukt houden) om het in een nieuw tabblad te openen en de afbeelding op te slaan

Het derde alternatief is ook voor het donkere thema in Windows 11, maar geoptimaliseerd voor het OLED-display, daarom is de achtergrond zwart in plaats van donkerblauw:

Klik met de rechtermuisknop (ingedrukt houden) om het in een nieuw tabblad te openen en de afbeelding op te slaan

Wat is het verschil tussen originele en nieuwe Windows 11-achtergronden voor AI-computers?

De originele Windows 11 Bloom had blauwtinten, maar het Copilot- of AI-themabehang breidt het kleurenspectrum uit.

Al deze achtergronden hebben vergelijkbare ontwerpen, maar het belangrijkste verschil is de achtergrond.

In de Lichtmodus is de achtergrond een zacht verloop van lichtblauw, met een abstracte bloem in het midden die overgaat tussen tinten blauw, groen, paars en rood. Op dezelfde manier behoudt het donkere behang het abstracte bloemmotief, maar heeft het een donkerblauwe achtergrond in plaats van zwart.

READ  Bihar BSEB Sakshamta Pariksha Antwoordsleutel 2024 pdf te downloaden op bsebsakshamta.com; Controleer hier uw inloggegevens | Banen Nieuws

De achtergronden in de donkere en lichte modus zijn nauwkeuriger dan de OLED-versie, die zwart is.

De ultrazwarte achtergrondverlichting is speciaal ontworpen voor OLED-apparaten zoals de Galaxy Book4 Edge, die individuele pixels volledig kan uitschakelen en energie kan besparen. Hoewel u deze achtergronden op elk apparaat kunt toepassen, zien ze er het beste uit op Copilot+-computers met OLED-schermen.

De nieuwe Surface Pro 11-editie heeft ook vier exclusieve wallpapers, die je van mijn site kunt downloaden Een schijf.


Deze achtergronden zijn exclusief voor de nieuwe Snapdragon X Plus Surface Pro 10 en Snapdragon X Elite Surface Laptop 6.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *