Ubisoft brengt een “veelgevraagde” next-gen-functie naar Far Cry 5 op Xbox Game Pass

Far Cry 5 viert deze maand zijn vijfde verjaardag en om dat te vieren voegt het ontwikkelingsteam van Ubisoft een “veelgevraagde functie” toe voor consolespelers van de huidige generatie, zoals aangekondigd in Twitteren.

Op dit moment heeft Ubisoft niet duidelijk gemaakt wat deze functie precies is, maar het is veilig om te zeggen dat het een soort vernieuwing van 60 fps bevat voor bestaande consoles. Soepelere framesnelheden zijn meestal een grote prioriteit voor gamers op Xbox Series X en S, en we denken dat deze update het potentieel heeft om dat op de een of andere manier te leveren.

“Vier de komende drie weken onze vijfde verjaardag met ons. Houd ons in de gaten voor wat komen gaat, inclusief een veelgevraagde functie voor next-gen consoles.”

Er is meer bewijs dat er ook een soort framerate-patch komt. Zoals opgemerkt door de maker van de inhoud Games testenDe FPS Boost-functie van Far Cry 5 is uitgeschakeld op Xbox Series X | S, wat betekent dat spelers via dit programma geen 60 fps meer kunnen inschakelen.

FPS Boost voor Far Cry 5 behaalde slechts 60 fps toen de resolutie werd verlaagd naar het Xbox One-basisnummer, dat onder 1080p valt. Elke goede next-gen update-vervanging voor dit aantal zal dat aantal waarschijnlijk verhogen op zowel de Xbox Series X als de S.

We weten niet helemaal zeker of Ubisoft dit zal omzetten in een volledige next-gen versie van de game, maar dat lijkt minder waarschijnlijk aangezien het team dit plaagt als een “feature” en niets meer. We zullen de komende drie weken meer te weten komen, aangezien Ubisoft de vijfde verjaardag van de game viert.

READ  Update voor Xbox Series X-aanvulling: controleer de voorraad bij Walmart, GameStop, Best Buy en meer
Written By
More from Vanessa Hale
Het is beter om Ascent op Xbox te proberen, weg van de tv
Als je schreeuwt om iets om op pc te spelen of Xbox...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *