Ubisoft kondigt Tom Clancy’s The Division 3 aan en benoemt een nieuwe producer voor de serie

Ubisoft kondigt Tom Clancy’s The Division 3 aan en benoemt een nieuwe producer voor de serie

Tom Clancy’s The Division 3 wordt ontwikkeld door Ubisoft en Massive Entertainment, het Zweedse bedrijf achter de eerste twee Division-games en de komende Avatar: Frontiers of Pandora. De studio maakte de aankondiging vandaag in een nieuw Twitter-bericht, met een link naar Bloggen Discussie drieque. Daarin onthult Ubisoft dat Julian Gerety, creatief directeur van Star Wars Outlaws, de functie van uitvoerend producent van het merk The Division zal overnemen zodra Outlaws wordt uitgebracht.

Gerighty kwam in 2014 bij het team van The Division als Associate Creative Director. Nadat Massive First Division had verlaten, stapte Gerighty over naar Tom Clancy’s The Division 2 als Creative Director. Als uitvoerend producent van het merk zal Gerighty werken aan The Division 3 en andere projecten die zich afspelen in het The Division-universum, zoals Tom Clancy’s The Division Resurgence op mobiel en de survival shooter Tom Clancy’s The Division Heartland.

Ubisoft zegt dat The Division 2 “goed ondersteund” zal blijven, zelfs terwijl Massive aan The Division 3 werkt.

“We hebben misschien wel meer dan 40 miljoen spelers, maar The Division bevindt zich als serie nog in de beginjaren”, schreef Gerighty op de Ubisoft-blog. “Er zijn zoveel geweldige verhalen om te vertellen, plaatsen om te verkennen en mensen om te beschermen.

READ  Konami slaat E3 2021 over

“Ik denk dat we dat hebben waargemaakt met de geavanceerde beelden van Tom Clancy’s The Division, de ongelooflijke gameplay, de belofte aan de speler dat hij die ervaring nergens anders kan opdoen, en dan nog eens met Tom Clancy’s The Division 2. Het gaat om verbetering: “Het gaat erom dat je de kwaliteitslat voortdurend naar voren schuift.”

Gerighty blijft in Star Wars Outlaws totdat het ergens volgend jaar uitkomt.

Lees verder Detective spel Bekijk een voorproefje van Star Wars Outlaws en lees dan verder Detective spel Tom Clancy’s The Division 2 recensie.


Heb jij zin in de wedstrijd uit de derde divisie? Laat het ons weten in de reacties hieronder!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *