Ubisoft’s NFT Quartz-advertentie die hij niet zo leuk vond

Screenshot van de haatteller van Ubisoft

schermafbeelding: Youtube

Zoals we gisteren meldden, Ubisoft is direct betrokken bij de NFT-activiteitenDe ruimte is een milieuramp En Een enorme pomp- en dumpzwendel. En omdat dit een slechte ruimte is om in te zijn, mensen Ze waren er snel bij om het bedrijf hun gevoelens te laten weten.

De trailer voor Ubisoft Quartz, het “NFT-initiatief waarmee mensen kunstmatig zeldzame digitale items kunnen kopen met cryptocurrency”, is gisteren geüpload naar de YouTube-pagina van het bedrijf. Het werkt voor 1:19, waarbij een paar dingen worden genoemd, maar tegelijkertijd ook niets:

Wat het natuurlijk niet heeft laten zien, is dat Ubisoft geen idee heeft wat het aan het doen is en dat zegt Quartz dat mooi zegt, onthullend dat, omdat er zoveel werk wordt overgedragen aan de blockchain, Ubisoft niet de mogelijkheid heeft om “om te keren” of annuleer transacties”, “nee Ervan uitgaande dat er geen aansprakelijkheid is “voor claims of schade”, erkent het dat de blockchain “kwetsbaar kan zijn voor specifieke kwetsbaarheden, waardoor ze potentiële doelwitten zijn voor specifieke cyberbeveiligingsbedreigingen” en is het niet “verantwoordelijk voor de risico’s die gepaard gaan met het gebruik van deze nieuwe technologie.”

Alles, van boven tot onder, is hier slecht aan, van de goedkeuring die je geeft aan de zwendel tot de minachting die Ubisoft toont voor zijn klantenbestand. Een plek die mensen kozen om hun afschuw over dit initiatief te uiten, is op YouTube.

Hoewel YouTube vorige maand een openbaar gebaar maakte om de vind-ik-niet-leuk-knop van het platform te verwijderen, die beweerde makers te beschermen tegen intimidatie, een andere reden was zeker om bedrijven en grote namen te beschermen tegen het PR-stigma van het hebben van een alom gehate video op hun pagina.

En hoewel dat op de lange termijn misschien mogelijk is, kunnen gebruikers nu nog steeds zien wat YouTube op een aantal manieren haat, van klikken op de pagina tot het gebruik van een browser-plug-in. Als je dit doet, blijkt dat de advertentievideo van Quartz geen hit was bij fans.

Op het moment dat de video werd gepost, was deze 148.881 keer bekeken, met 1.000 likes en 24000 Houdt niet van. Dat is een haatpercentage van 96%, wat volgens mijn berekeningen zegt dat mensen het niet leuk vinden waar deze video over gaat, niet één ding.

Hier is een selectie van enkele van de belangrijkste opmerkingen van gebruikers, alleen voor context:

Ubisoft geeft ons opnieuw iets waar we niet om hebben gevraagd, niet wilden en niet van zouden genieten.

Ubisoft vindt altijd nieuwe en innovatieve manieren om het meest gehate bedrijf in gaming te zijn.

Ik heb nog nooit een gamebedrijf gezien, dus ik hou van hebzucht, luiheid en zelfgenoegzaamheid. In het belang van uw medewerkers wil ik Ubisoft niet failliet laten gaan, maar ik hoop oprecht dat degenen achter het idee van Ubisoft Quartz verantwoordelijk worden gehouden voor hun daden.

Misschien schaam je je zelfs als je weet dat de rechtbank van de publieke opinie bijna helemaal tegen je is.

Ik zag gisteren sommige mensen zeggen dat dat niet het geval was wie welke slecht, dat Ghost Recon Het spel waarin deze NFT’s worden aangeboden, is een kleine versie en zal daarom voor de meeste mensen geen probleem vormen. Waar ik bezwaar tegen had, kijk naar dit menuscherm van Assassin’s Creed Valhalla—Een van de grootste games van het bedrijf — en hij vertelt me ​​dat je geen lijn kunt zien die wijst vanaf Ghost Recon Break Point NFT’s hier direct naar toe.

Afbeelding van het artikel getiteld Ubisoft & # 39;  s NFT-advertentie die hij niet leuk vond

afbeelding: Assassin’s Creed Valhalla

READ  Halo Infinite krijgt een hotfix voor het matchen van 12 spelers in Big Team Battle
Written By
More from Aubrey Mason
Wegen afgesloten rond Ambala Air Base, nieuwe thuisbasis voor 1st Batch Of Rafales
Rafale Jets: De vliegbasis Ambala ligt op ongeveer 200 km afstand van...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *