Updates van Lost Ark zullen altijd “een paar maanden achterlopen op Korea”

Updates van Lost Ark zullen altijd “een paar maanden achterlopen op Korea”

Verloren schip Het bedrijf maakt zich op om de tweede verjaardag van de wereldwijde lancering te vieren, maar hoewel het veel werk heeft verzet om de Koreaanse versie van de game in te halen, is het onwaarschijnlijk dat ontwikkelaars Amazon Games en Smilegate ooit een punt van gelijkheid zullen bereiken. . In de nasleep van de laatste balansupdate en voorafgaand aan de langverwachte Thaemine Legion-aanval sprak PCGamesN met Lost Ark Community Leader Roxanne Sabo over haar huidige en toekomstige plannen.

Ik sprak een jaar geleden met Amazon Games op de eenjarige verjaardag van de wereldwijde release van Lost Ark op Steam, toen het doel was om “de kloof tussen de westerse release en de Koreaanse release in ons tweede jaar aanzienlijk te verkleinen in vergelijking met ons eerste jaar. ” Nu, nog eens twaalf maanden na de MMORPG, zien we zeker dat sommige updates in een hoger tempo hun weg vinden, maar er is nog steeds een licht gevoel van jaloezie als we naar de opwindende updates op Koreaanse servers kijken en wensen dat ze lokaal beschikbaar waren.

“We werken er snel aan om de inhoudelijke kloof tussen Lost Ark in het Westen en Korea te dichten”, vertelde Sabo aan PCGamesN in een e-mailinterview. Ze waarschuwt echter: “Nu we dit gat dichten, mogen spelers verwachten dat onze versie van het spel een paar maanden achterloopt op de Koreaanse updates, terwijl we de vertaling en implementatie overwegen.”

Kwaliteit van leven-patches hebben de hoogste prioriteit, samen met updates die zijn ontworpen om de voortgang te vergemakkelijken en spelers te helpen bij het inhalen van bestaande eindspelcontent, waarvan sommige zelfs bedoeld waren om gelijktijdig in beide versies te verschijnen. “Aangezien we echter tijd nodig hebben om de gebruikersinterface te vertalen of te verbeteren om deze updates toe te voegen, moet je begrijpen dat we doorgaans minstens een maand of twee nodig hebben om deze updates gereed te maken voor het Westen”, merkt Sabo op.

READ  PC op zoek naar First Big South W, Battling Radford op woensdag/donderdag

Ik vraag of het team het moeilijk vindt om grote balansupdates door te voeren voor nieuwe content – ​​de volgende balanspatch van Korea is bijvoorbeeld gebaseerd op prestaties in de Thaemine Raid, die de westerse versie van de game nog niet heeft gehaald (momenteel gepland voor april). “Het is eigenlijk een behoorlijke uitdaging om balanspatches naar het Westen te brengen, maar we proberen balans- en contentreleases zo goed mogelijk op elkaar af te stemmen”, legt Sabo uit. “Het meteen introduceren van de huidige Koreaanse balanspatch past misschien niet bij onze versie van het spel.”

Wanneer Thaemine arriveert, is het team van plan het in eerste instantie te spelen op de originele moeilijkheidsgraad van dag 1 van de Koreaanse versie, wat voor spelers erg moeilijk was om te voltooien. Sabo bevestigt dat dit het plan is: “Deze versie zal niet lang duren, maar onze meest geharde spelers zullen de kans krijgen om de raid op het meer uitdagende niveau te overwinnen, zoals deze voor het eerst beschikbaar was in Korea.” Ze voegt eraan toe dat de bijgewerkte versie ‘snel’ geleverd moet worden, dus je zult snel moeten handelen als je jezelf wilt bewijzen.

Lost Ark Encounter - Thymen, een witharig personage met een zwart en blauw masker.

Een andere zorg die voortkomt uit de geplande datum voor de Thaemine Corps Raid in april is dat deze iets eerder is dan veel spelers hadden verwacht, waardoor de zorg ontstaat dat mensen niet genoeg tijd zullen hebben om zich op deze extreme uitdaging voor te bereiden. “We weten dat sommige spelers een beetje nerveus zijn over de timing van de release van Thaemine, maar we zullen de komende maanden meer in-game evenementen en beloningen hebben die zouden moeten helpen bij de voortgang, evenals het komende Road to Thaemine-evenement dat zal verschijnen met de inval in april,’ vertelde Sabo mij.

READ  Todd Howard van Bethesda introduceerde Indiana Jones 12 jaar geleden

Sabo wijst er ook op dat alleen de meest toegewijde spelers waarschijnlijk de lanceringsversie willen spelen. “Hoewel de moeilijkheidsgraad van dag 1 wordt geïmplementeerd, verwachten we niet dat al onze spelers een stap verder zullen gaan en zullen proberen deze extreme modus op dag 1 te voltooien. De Raid is een permanente toevoeging en we moedigen spelers aan om deze zelf te voltooien tijd.

De recente opstartservers van Lost Ark zagen een behoorlijk aantal spelers terugkeren naar het spel, waardoor degenen die mogelijk uitgevallen waren de kans kregen om de achterstand in te halen zonder het gevoel te hebben dat ze achterop raakten. Ik vroeg Sabo wat het team van deze ervaring heeft geleerd, en of we waarschijnlijk meer evenementen zullen zien die zich richten op volledig nieuwe starters.

Lost Ark Encounter - Drie personages gekleed in groene Mokoko.

Hoewel er geen bevestiging is, zegt ze dat het team “veel heeft geleerd, vooral over het gedrag van nieuwe en terugkerende spelers, en de inhoud waar ze zich echt aan willen binden.” Ze voegt eraan toe dat het team in dit opzicht “later in 2024 meer te vertellen zal hebben over wat we nu gaan proberen”.

Een van de meest aantrekkelijke aspecten voor mij van de snelstartservers, en iets dat ik heb horen herhalen door anderen, waaronder het Lost Ark-team zelf, was het plezier van het opnieuw afspelen van inhoud op het oorspronkelijke itemniveau en de moeilijkheidsgraad. Hoewel de game een scala aan moeilijkheidsgraden biedt, vraag ik me af of we voor sommige kerkers en raids de terugkeer van itemniveau-releases op dag één zullen zien. “Het is absoluut een interessant idee om te onderzoeken”, antwoordt Sabo, maar verdere details geeft hij momenteel niet.

READ  Hades 2 haalt het vervolg van Hollow Knight in als de meest gewilde game op Steam

Ten slotte zou het nalatig van me zijn om in ons gesprek niet een beetje over mode te praten, dus met het nieuws dat de 2e verjaardag van Lost Ark ook 5e jubileumskins uit de Koreaanse versie met zich mee zal brengen, vroeg ik Sabo wat haar favoriete in-game mode is nu. “Ik verander de mode alsof ze uit de mode raken”, zegt ze.

Lost Ark Interview - Veel van de 5th Anniversary-skins van de Koreaanse versie die beschikbaar zijn gemaakt in de westerse release.

“Op dit moment ben ik verslaafd aan de Night Star Leather Collection, die net deze winter uitkwam. Het biedt de perfecte balans tussen elegantie en duisternis, en is perfect voor mijn heks in combinatie met de Midnight Rose Long Staff van oktober.”

Als je net begint, zorg er dan voor dat je alle Lost Ark Mokoko Seeds verzamelt om geweldige beloningen te krijgen. In plaats daarvan hebben we gekeken naar de beste nieuwe MMO’s die je in 2024 kunt proberen.

Je kunt ons ook volgen Google Nieuws Voor dagelijks pc-gamingnieuws, recensies en handleidingen kunt u onze website raadplegen PCGN-dealtracker Om jezelf een aantal deals te bezorgen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *