Updates van over de hele wereld

Coronavirus live updates van over de hele wereld

De Trump-regering kondigde woensdag aan dat het $ 5 miljard naar verpleeghuizen en de huizen van staatsveteranen stuurt om de groeiende coronavirusepidemie te bestrijden.

Het geld kan worden gebruikt om extra personeel in dienst te nemen, infectiecontrole te implementeren, het testen uit te breiden en aanvullende diensten te verlenen, zoals technologie om bewoners in staat te stellen contact te leggen met hun families.

De infusie is afkomstig van het hulpfonds van de leverancier dat deel uitmaakt van het coronavirushulppakket van $ 2 biljoen dat het Amerikaanse Congres eind maart heeft aangenomen. Het komt bovenop de 4,9 miljard dollar die verpleeghuizen ontvangen om inkomstenverliezen te compenseren en om te reageren op de pandemie.

Verpleeghuispersoneel moet een online trainingsprogramma volgen om een ​​faciliteit de nieuwe fondsen te laten ontvangen.

De Centers for Medicare en Medicaid Services zullen ook beginnen met het eisen van verpleeghuizen in staten met een coronavirus positiviteitspercentage van 5% of meer om al het personeel elke week te testen. Dit was eerder een aanbeveling.

De regering kondigde vorige week aan dat het snelle testapparatuur distribueert naar verpleeghuizen, die klaagden dat ze niet het geld hebben om zoveel tests uit te voeren. In de komende maanden zullen meer dan 15.000 apparaten worden ingezet, met meer dan 600 verzending deze week.

De American Health Care Association en het National Center for Assisted Living (AHCA / NCAL) zeiden woensdag dat de verhoogde fondsen “een belangrijke stap voorwaarts” zijn, maar dat er meer nodig is, vooral in het licht van de golf van zaken in het hele land.

READ  CD Projekt Red trekt de stekker uit de echte Witcher-school

“Het is even belangrijk voor het Congres om 100 miljard dollar extra te verstrekken voor het HHS Provider Relief Fund, dat toegankelijk is voor alle zorgverleners die getroffen zijn door COVID-19”, aldus CEO Mark Parkinson.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *