Utawarerumono PS4 en Vita Games verwijderd

twee Utawarerumono De PS4- en Vita-games staan ​​niet meer in de PlayStation Store. Beiden werden zonder enige waarschuwing afgeschreven. Zei Atlas Jimatsu Dit kwam door het verlies van de spelvergunning. Als mensen al exemplaren van Utawarerumono: masker van misleiding of Waarheidsmasker, Ze zouden er nog steeds probleemloos toegang toe moeten hebben. [Thanks, Purseowner on Resetera!]

Terwijl beide Utawarerumono De games PS4 en Vita zijn niet meer digitaal beschikbaar, ze zijn fysiek terug te vinden. Atlus heeft beide formaten uitgebracht. GameStop gebruikte kopieën van het Misleiding masker Voor $ 9,99 op PS4 En de $ 19,99 op de Vita. Gebruikte exemplaren van Waarheidsmasker ze $ 14,99 op PS4 En de $ 24,99 op Vita.

Beide afleveringen zijn ook beschikbaar op pc, hoewel DMM Games en Shiravune daar de uitgevers zijn. Ieder is Tijdelijk 50% korting Tot 29 januari 2021. Dit is om te vieren Debuut op pc Van Utawarerumono: An Introduction to the Fallen.

Dat betekent maar twee Utawarerumono De PS4- en Vita-games zijn verkrijgbaar in de PlayStation Store. Een daarvan is het bovengenoemde Een inleiding tot de gevallenen, En uitgebracht door NIS America in Systeem en mobiel apparaat in 2020. Het is alleen digitaal beschikbaar voor de Vita. De PS4-versie is ook fysiek beschikbaar.) AutoRomono Zan Het is zowel digitaal als fysiek te vinden voor PS4.

Utawarerumono: masker van misleiding En de Waarheidsmasker Beschikbaar op PlayStation 4, PlayStation Vita en pc wereldwijd, hoewel beide niet digitaal kunnen worden gekocht voor de PS4 of Vita.

More from Madison Garrett
Nintendo Plugs Skyward Sword HD met latere ‘Elements’ overgenomen in Zelda: Breath Of The Wild
© Nintendo The Legend of Zelda Sword Towards Heaven Het is misschien...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *