Uw smartphone is de sleutel! TechGirl

Aan de overkant Onze Instagram We vroegen je: zet je een slim slot op je voordeur? 76% antwoordde dat Nee​ We hebben getest breed dikt Cilinder SX-33 + aansluitingEn wie weet kan onze recensie van gedachten veranderen!

Klein en veilig

Toen we het pakket ontvingen, was er een gevoel van opluchting: dit is geen enorm gat! In de doos vind je het slimme cilinderslot en de aansluitdoos. Tevens wordt het slot geleverd met alle bevestigings- en bevestigingsmaterialen.

De aansluitbox zorgt ervoor dat je het slot op afstand kunt bedienen, instellingen kunt wijzigen en real-time data over slotgebruik kunt ontvangen. Het is goed om te weten dat het slot ook offline werkt.

Heeft u een velgbeveiliging? Dan werkt dit slimme slot helaas niet. Het slimme slot is geschikt voor driepunts- of eurocilinderslot. Het slot heeft het SKG-keurmerk van 3 sterren. Dit is het hoogst haalbare keurmerk. Dit betekent dat hij minimaal 5 minuten steelbestendig is bij gebruik van extra goed gereedschap.

Bliksemsnelle installatie

Het slot was gemakkelijk op de deur te plaatsen. Een ander slot op de deur valt nauwelijks op. Download na de installatie de applicatie en volg de korte instructies. De app wil weten waar je bent en wat je telefoonnummer is, en dan ontvang je een verificatiecode. De app vraagt ​​dan om uw e-mailadres en u kunt een wachtwoord invoeren. Gemakkelijk! Daarna kun je direct aan de slag met het slot.

De batterij gaat overigens twee jaar mee. In de applicatie kun je constant de status van de batterij zien. Zo staat u niet ineens voor een dichte deur.

READ  Aanvullend pensioen. Hoe is de retourzending?

Meerdere toegang

Het Bold Smart Lock kan op drie manieren worden ontgrendeld:

  1. Via je smartphone. Open de app om het slot te ontgrendelen.
  2. Automatische activering. Als deze functie is ingeschakeld, maakt je smartphone automatisch verbinding met het slimme slot als je in de buurt van het slot bent. Als je aankomt, kun je gewoon de deur openen. erg fijn! U deelt echter constant uw locatie, waardoor de batterij van uw telefoon minder lang meegaat.
  3. Reservepin. U kunt in de app een 5-cijferige pincode aanmaken. Draai aan het slot om de pincode in te voeren. Als uw pincode bijvoorbeeld begint met het cijfer 1-2-, houdt u het slotje vast en draait u eerst twee keer naar rechts en vervolgens één keer naar links. Het maakt niet uit in welke richting u het eerst afslaat of hoe u precies afslaat. Goed om te weten: Bij gebruik van de back-up pin daalt het SKG-keurmerk van 3 naar 2 sterren.

Deel toegang met anderen

Iemand toegang geven tot het slot? Dan doe je dit eenvoudig via de app. U kunt precies aangeven wanneer iemand de sluis heeft bereikt. U kunt bijvoorbeeld alleen op donderdagochtend een bepaalde persoon toegang verlenen tot uw woning.

mobiele telefoon

De persoon die toegang heeft, moet eerst de app downloaden. Wil deze persoon dit niet? geen probleem! Dan kan de back-up pin worden gebruikt. Blij dat er zoveel opties zijn om posttoegang te verlenen. U kunt de toegang die iemand heeft ook gewoon uitschakelen. Ben je iemand beu? Dan laat ze ze voor een gesloten deur staan.

De logfunctie vertelt je wie er is binnengekomen en wanneer. Schat, hoe laat was je thuis?

conclusie

Heeft u een ruimte die u met meerdere mensen zou moeten delen? Huur je bijvoorbeeld een kamer op Airbnb? Dan is dit slot een uitkomst. De Bold Smart Cylinder is ook een geweldig hulpmiddel als je je huis slim wilt maken. Bold zegt dat het in de toekomst integraties met andere slimme thuissystemen zal bieden.

READ  Apps van de week: Widgetsmith maakt het startscherm persoonlijker | NU

Een van onze zorgen was: hoe ontgrendel je het slot als je telefoon leeg is? Simpel: dan gebruik je de pincode!

De installatie verloopt goed Zacht En anderen toegang verlenen werkt perfect direct. Automatische activering is de functie met het hoogste WTF-gehalte: ga wandelen en open meteen de deur.

Bent u meer geïnteresseerd in Smartlock Reviews? Bekijk dan onze TechGirl Ankes Yale Linus-recensie!

Voordelen

Snelle en eenvoudige installatie

Toegang via smartphone en pincode

(Beperkt) Verlenen van toegang aan anderen

Automatische activering

Log in op de app

Minpunten

In vergelijking met een “ normaal ” cilinderslot is het vrij duur (gewaagd slim slot € 199)

Op dit moment is het niet mogelijk om te integreren met smarthome-systemen

Het invoeren van de pincode kan lang duren

More from Madison Garrett

Cyberpunk 2077-spelers zeggen dat ze restitutie krijgen

Cyberpunk 2077 is vorige week in een behoorlijk ruwe staat uitgebracht, en...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *