Valheim op PS4 en Xbox: komt Valheim naar consoles – lancering PS5 en Series X gepland? ​ Spellen | Vermaak

Steam is een engine om succes met vroege toegang op te bouwen en de laatste is de nieuwe Valheim, die de PS4, PS5, Xbox One of PS5 nog moet bereiken.

Het goede nieuws is dat veel andere games de sprong in het verleden hebben gemaakt, en ARK Survival Evolved is een enorme hit.

Andere doorbraaksuccessen van Steam brachten de overstap niet, omdat een bedrijf tussen ons standvastig bleef op computers en mobiele platforms.

Dus is er een mogelijkheid dat Valheim in de toekomst naar consoles komt, of blijft het op Steam?

Staat VELHEIM op PS4- en XBOX-CONSOLES?

Iron Gate AB heeft de ontwikkelaars hun Valheim-overlevingssimulatie bij vroege aankomst op Steam steeds sterker zien maken.

Momenteel kan Valheim niet spelen op Nintendo Switch-, PS4-, PS5-, Xbox One- of Xbox Series X-consoles.

Dus staat er een massale release gepland voor Valheim die in 2021 op consoles zal worden geïntroduceerd?

De eenheden van Valheim lijken niet gepland te zijn in 2021, en het ontwikkelingsteam biedt niet veel hoop voor de toekomst.

Het goede nieuws is dat ze niet zo ver gaan als diskwalificatie, wat betekent dat spelers in de toekomst voor een verrassing kunnen komen te staan.

Een bericht van het Valheim-team onthult: “Valheim zal via Steam op Windows en Linux worden uitgebracht.

De Mac-versie wordt vrijgegeven als er veel vraag naar is. Op het moment van schrijven zijn er geen plannen om op andere platforms uit te brengen, maar we zullen toekomstige console-releases niet uitsluiten. ​

Andere games maakten de sprong na een periode van vroege toegang en bleven een sterke aanwezigheid opbouwen op PS4 en Xbox One.

READ  Xbox Academy is het nieuwste initiatief van Microsoft om beginnende game-ontwikkelaars te helpen

Veel hiervan begon met sterke verkoopcijfers en Valheim heeft opwindend nieuws over het onderwerp gedeeld.

Een bericht van Iron Gate AB benadrukt: “Deze week kan het afnemen als de snelste, sterkste en grootste invasie van de Vikingen in de menselijke geschiedenis.

Waarom? Valheim heeft al 1 miljoen verkopen behaald in onze eerste week op Steam Early Access. Dat komt overeen met ongeveer 8.333 longboats vol met Vikingen die op weg zijn naar hun volgende verovering!

“We zijn niet alleen samen voorbij onze eerste megamijlpaal gekomen, maar de manier waarop jullie allemaal je wapens verzamelden en Valheim omhelsden, was geweldig. In iets meer dan twee jaar is het verbazingwekkend wat onze kleine en schattige studio heeft kunnen bereiken.”

“We willen je echt bedanken voor de geweldige ondersteuning die je ons al hebt gegeven, met 160.000 gelijktijdige prime-time gebruikers en meer dan 127.000 piekkijkers op Twitch in de eerste week alleen, en dat is nog maar het begin!

“Onze inbox is gevuld met geweldige recensies en suggesties en we zijn erg blij om te weten hoeveel onze community betrokken is geweest bij de ontwikkeling van Valheim. We werken momenteel hard om problemen aan te pakken die door sommige van onze spelers zijn gemeld om de game-ervaring voor meer Vikingen te verbeteren. !

“We zijn erg verheugd om in 2021 samen te blijven werken en jullie veel geweldige nieuwe inhoud, verbeteringen en … manieren om te sterven te brengen, via Early Access en nog veel meer.”

Andere games maakten vervolgens de sprong naar Xbox en gebruikten previewsoftware voor vroege toegang om de game te verkopen terwijl de ontwikkeling doorging.

READ  Xbox OS-update voegt profielen van sociale media toe aan gamerprofiel, probeert Pinterest vast te leggen en meer »OnMSFT.com

De volgende stop is meestal de PS4, gevolgd door de Nintendo Switch in enkele zeldzame gevallen.

Dus hoewel er geen nieuws is dat de game momenteel de sprong naar consoles maakt, kan er in de toekomst iets worden aangekondigd als het een solide publiek blijft opbouwen.

Written By
More from Vanessa Hale

Taco Bell India geeft de Xbox Series X van 60 gelukkige fans deze maand hoe ze mee kunnen doen

Het populaire Mexicaans eten geïnspireerde restaurant Taco Bell heeft een nieuw aanbod...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *